CD mechanika se mi přejmenovala z D: na H:*
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: CD mechanika se mi přejmenovala z D: na H:*
Jestliže jsi v Daemonu vytvořil virtuální mechaniku a pak jej ukončil, tak tam ta mechanika stále straší. Spusť Daemona a odstraň tu virtuální mechaniku a zmizí pravděpodobně ta mechanika D, co tam straší.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Daemon už nainstalovanej nemám. Tím to nebude
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemáš ve správci zařízení nějakou "zapomenutou" mechaniku? Toho "D" se musíš nejdřív zbavit, jinak to nepřejmenuješ.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Právě že ne. Správa disků i správa počítače vidí jen pevnej disk a mechaniku jako H. Toho D se furt nemůžu zbavit.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus nainstalovat zpátky ten daemon a vypni virtuální mechaniky, je možné že špatně odinstaloval a zůstal nějaký záznam v registru. Taky projeď systém Ccleanerem.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Po instalaci Daemon vytvořil disk I, kterej jsem vypnul. D pořád zůstavá. Ccleanerem jsem odstranil nějaký soubory cookies. Problém stále trvá. Napadlo mě: nedá se s tím něco dělat v BIOSu?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když jsi PC vypnul na tvrdo, jak říkáš, jistě jsi měl spuštěný Daemon a také virtuální mechaniku, což právě mohlo způsobit tento stav.
Edit: Podívej se v registru HKEY_LOCAL_MACHINE - SYSTEM - MountedDevices zda tam máš uvedeno \DosDevices\D:
Pokud by jsi chtěl klíč "\DosDevices\D:" odstranit udělej si předtím nový bod obnovení a zálohu registru. Mohlo by to pomocí tu záhadnou mechaniku odstranit, ale je to na vlastní nebezpečí.
Edit: Podívej se v registru HKEY_LOCAL_MACHINE - SYSTEM - MountedDevices zda tam máš uvedeno \DosDevices\D:
Pokud by jsi chtěl klíč "\DosDevices\D:" odstranit udělej si předtím nový bod obnovení a zálohu registru. Mohlo by to pomocí tu záhadnou mechaniku odstranit, ale je to na vlastní nebezpečí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2290
-
od shockwave