Hudební skupina ve stylu Linkinů Vyřešeno
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Hudební skupina ve stylu Linkinů
ZDarec, pls znate nejakou zahranicni skupinu podobnou Linkin Park/Nevada Tan(Panik) ? Predem dik za rady
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hudební skupina ve stylu Linkinů Vyřešeno
Adema
Drowning Pool
Maximum the hormone (drsnější)
Drowning Pool
Maximum the hormone (drsnější)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hudební skupina ve stylu Linkinů
Díky, Memphisto, Drowning pool je super a adema taky. To maximum the hormone mě moc nevzalo, je to podle me moc rychle.
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
A pisen love and war od drowning pool je dokonce lepší nez linkini!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Drowning Pool je super skupina. Adema je něco mezi Linkiny a Korn. Maximum the hormone je metal. Linkini se mi posledním albem přestali líbit. Už je to takový pop-rock (EMO style)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Napodobne, ale myslim, ze si to dalsim novym albem vylepsi, prinejhorsim bude mit Chester nejake sola, ty by nemusely byt spatne.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mám od Linkinů všechny alba (cca 12) i ty které u nás nevyšly a ty první a studiové byly nejlepší. Teď je to těžká tuctová komerce
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Ja jich mám asi 7 a nejlepsi songy jsou podle mě numb, one step closer a qwerty
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevím přesně kolik alb vyšlo oficiálně, ptž to mám zmixované i s těmi, které udělali sami fandové (viz. screen) 
Ale přemýšlel sem nad Tvou otázkou, znám hodně dobrých kapel, které bych ti doporučil, bohužel ale žádnou jako LP. Dle mě hrajou dost specifický styl a ani jedno, co ti zde bylo doporučeno, bych s nimi nesrovnával. Neříkám, že LP nejsou poslední dobou již dosti komerční záležitostí, to ano, ale házet je do EMO stylu. No, ehm, dobře, beru, že EMO bereš jako dost široký styl, což není špatně. Ale v tom případě tam můžeš hodit víceméně skoro vše z dnešní hudební scény. Poslechni si ale nějakou ryze EMO kapelu, srovnej je s LP, a uvidíš, že tohle už podruhé nenapíšeš. Nemám rád, jak to všichni hází do jednoho pytle, nic víc..

Ale přemýšlel sem nad Tvou otázkou, znám hodně dobrých kapel, které bych ti doporučil, bohužel ale žádnou jako LP. Dle mě hrajou dost specifický styl a ani jedno, co ti zde bylo doporučeno, bych s nimi nesrovnával. Neříkám, že LP nejsou poslední dobou již dosti komerční záležitostí, to ano, ale házet je do EMO stylu. No, ehm, dobře, beru, že EMO bereš jako dost široký styl, což není špatně. Ale v tom případě tam můžeš hodit víceméně skoro vše z dnešní hudební scény. Poslechni si ale nějakou ryze EMO kapelu, srovnej je s LP, a uvidíš, že tohle už podruhé nenapíšeš. Nemám rád, jak to všichni hází do jednoho pytle, nic víc..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
jj, mas pravdu, je to jiny styl. Jinak Ja ani nevim, co je to emo
, to sem nepsal

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi