Gta IV na WIN7
Gta IV na WIN7
Ahoj!Mam problemek s gta 4 na windows 7 RC (7100).Kdyz hraju,tak se mi hra seka v tu chvili,jak zmacknu nejakou klavesu.Ale kdyz jedu treba autem na sipkach tak to nedela,ale dela to kdyz treba vypinam radio,nebo jedu autem na wsad nebo kdyz zmacknu mezerni,pri vystupovani z auta......Nevite cim to je?
Re: Gta IV na WIN7
A co pod jinym OS ? Dela to take ? A mas original ?
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
Na puvodnim OS Windows Vista Ultimate,To jelo v pohode.Jelo to v pohode i na predchozim buildu.Ano hra je original.Neexistuje nejaky patch?
Tak si myslim,ze nejspis to bude problem samotnych win7,prece jen je to testovaci verze a teprve se vse vychytava.Mne konkretne na win7 nejde nainstalit avg8.
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
:) nj mozny to je ale docela vtipny je to,ze na predchozich buildech to slo,ale na Relase Candidate to nejde.. 

pokuď vím tak na úplně prvních verzích to nejelo vůbec
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
jojo to nejelo ale na predchozim buildu to jelo v pohode