to Zlobr61: Opravdu nevím, já jsem ani nemusel žádné ovladače (narozdíl od Xp) pro zvukovku inst. nemusel.
Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
Re: Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
Jo, díky. S tím chození verzí máš asi pravdu a RC se mi zdá už dost dobrá (před týdnem jsem přešel z XP pro - 3 roky). Oproti Xp je to neznatelně náročnější (HW nároky), s vzhledem se budu muset smířit a jinak je to super, programy mi fungují všechny co pod Xp (zatím tu už byli všechny uvedeny). Ještě jednou opakuji můj dotaz (pro někoho jiného): Funguje v Daemonu Toolsu pro v 7 virt. IDE mechanika (ne SCSI) (kvůli zaklínači
)
to Zlobr61: Opravdu nevím, já jsem ani nemusel žádné ovladače (narozdíl od Xp) pro zvukovku inst. nemusel.
92% teenagerů poslouchá Hip hop, jestli patříš mezi zbylých 8% tak si to dej do podpisu.
Miki55: A co se ti konkretne na vzhledu nelibi? Ja mam vzhled krom aera vlastne jak u XP. Myslim hlavni panel predevsim.
Zlobr61: A instaloval jsi ovladace pres troubleshoot compatibility? Mohlo by pomoct!
Zlobr61: A instaloval jsi ovladace pres troubleshoot compatibility? Mohlo by pomoct!
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Vzhled mám taky nejvíc přispůsobenej Xp ale zvyk je zvyk, průhledné, plavoucí, náhledy,... ale na všechno si zvyknu a je to praktictější než Xp, zatím pouze nezvyk.
to Zlobr61: Ten troubleshot by mohl pomoct, takhle jsem musel instalovat ovladače na starší Phys-X kartu.
to Zlobr61: Ten troubleshot by mohl pomoct, takhle jsem musel instalovat ovladače na starší Phys-X kartu.
92% teenagerů poslouchá Hip hop, jestli patříš mezi zbylých 8% tak si to dej do podpisu.
Nevíš kde můžu změnit zvuk při spuštění windows? mezi zvuky jsem našel pouze pro přihlášení do windows.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Dej si do vyhledávače, jestli máš cz "zvuk" a vyber - změnit systémové zvuky.
to asi vi. on potrebuje:
Kód: Vybrat vše
zvuk při spuštění windows? mezi zvuky jsem našel pouze pro přihlášení do windowsRe: Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
jo přesně tak, a navíc další podpásovka je že se mi přehrává video, jenž je poseto malými čtverečkami, prostě by to chtělo kapánek rozmazat(pouze v WMP běží správně)
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
No nepomolo to, ale co holt budu videa pouštět v jiném přehrávači, i když se mi to zdá divný že to tohle dělá
A co je to za přehrávač? případně zkušel jsi to přes ten troubleshoot?
Takže aby recenze jen tak nestála, tak jsem tam doplnila návody, které jsou tady v diskuzi - lépe řečeno, jsem napsala na jaké straně a v jakém příspěvku se nachází. Takže to tak budu dělat i dál, když se něco objeví tady, že tam napíšu, že to tu je.. Snad se aspoň trochu předejde opakujícím se dotazům. Ještě tam jdu doplnit, jak otevřít tabulku s verzí Windows.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Uživ. recenze ASUS RT-BE88U - Wi-Fi 7
od winycz » 26 srp 2025 20:26 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 6655
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
04 zář 2025 10:07
-
-
-
Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 5545
-
od petr22
29 pro 2024 15:17
-
-
-
Padání ovladačů od AMD a coil whine - recenze u alza
od walderan » 18 led 2025 12:07 » v Problémy s hardwarem - 2
- 5176
-
od petr22
18 led 2025 15:21
-
-
-
Oficiální úprava Windows 11 do podoby klasických Windows (Windows 7)
od IMB » 26 říj 2025 14:30 » v Windows 11, 10, 8... - 0
- 2324
-
od IMB
26 říj 2025 14:30
-
-
- 1
- 486
-
od mmmartin