Může mi zaměstnavatel číst e-maily? Může sledovat historii surfování po internetu a co když někdo na síti zveřejní mou fotografii? Prostudovali jsme paragrafy a známe odpovědi.
Mě by zajímalo, jestli má poskytovatel internetu možnost nabourat se do mého počítače a sledovat co dělám na internetu. Jestli takovou možnost má (jako že s velkou pravděpodobností ano) jak to lze zjistit? Zahlásí mi to počítač? Například v práci, když se mi někdo z IT připojí na počítač, zčervená mi v systray ikona zobrazující připojení na síť (ty dva malé monitory)...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
To jo, ale kolikrát firewall upozorní na takové věci, že člověk ani neví co to je... pak nastává otázka blokovat či neblokovat...?
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Souhlasím, někdy jsou hlášky FW hodně nesrozumitelné, ale mělo by být identifikovatelné, že jde o průnik zvenčí a případně že je to navázané na tu a tu aplikaci. Dobré je ve FW (hezky to jde třeba v Keriu) zakázat pro určité účely jednotlivé porty (případně celé rozsahy jejich adres).
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.