ahoj moc prosim o pomoc,dnes najednou me hrozne zpomlil internet ze se ani nenačte stranka,tak jsem dal obnovení systemu ale nepomohlo to proto jsem nastavil nouzovy rezim podle tohoto navodu:
Na jiný způsob, jak spustit systém Windows XP v nouzovém režimu je pomocí nástroje Pomůcka systémové konfigurace:
Krok: 1
Klepněte na tlačítko Start> Spustit> zadejte příkaz msconfig a klepněte na tlačítko OK
Krok: 2
Nyní se Nástroj pro konfiguraci systému se objeví. Jděte na záložku BOOT.INI, podívejte se do / safeboot možnost, klepněte na tlačítko OK a restartujte počítač, pokud výzva. Ujistěte se, že si uložíte všechna vaše data a zavřete všechny programy před restartováním!
Když chcete ukončit nouzový režim, otevřené MSConfig opět přejít na kartu BOOT.INI, zrušte zatržení / safeboot, restartujte počítač a při výzvě
....a obrazovka zčernala a počítač už nereaguje....prosim muzete me poradit co mam delat?dekuji
prosím pomoc,zčernalame obrazovka nejde internet
Re: prosím pomoc,zčernalame obrazovka nejde internet
neporadi me prosim nekdo?jsem z toho nestasnej...to jsem to mu teda dal,nyni uz nenabehne ani bios a pocitac vubec na nic neraaguje...to se me nikdy nestalo....
Ani bios? Hm to je divne ... zkus vytahnout baterku v zakladni desce na par minut a pak napis jestli ti nabehl aspon ten BIOS, aby se dalo delat neco dalsiho.
tak jsem to zkusil s tou baterkou ale nejak to nepomohlo.....na nic to nereaguje.... 

- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus nabootovat z instalačky.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Damned: No pokud tu pise, ze mu nenabehne ani BIOS, tak jsem to pochopil tak, ze okamzite kdyz zapnes PC tak na monitoru uz nevidis carku hned od zacatku.
Pochopil jsem to spravne?
Pochopil jsem to spravne?
nejde nic,uplne cerno,asi stim budu muset zajit do servisu....
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
To bude HW záležitost, zkus odpojit HDD, mechaniky , karty do PCI, popř. i RAM , zda naběhne ten BIOS, pokud ne , je na vině zdroj , nebo zákl. deska.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
tak jsem odpojil HDD i mechaniky a bios nenabehl...ale zdroj bude asi v poradku kdyz se ventilatorky atd rozbehne....
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zdroj dodává různá napětí , takže to nejde posuzovat podle větráků.Musel bys proměřit všechny větve multimetrem (voltmetrem).PC asi ani nepípne , co? Ještě to může dělat i špatná grafika , ale víceméně to bude MB (základní deska) nebo ten zdroj , chtělo by to zkusmo vyměnit. Ty RAM jsi vyndal?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
..ale zdroj bude asi v poradku kdyz se ventilatorky atd rozbehne....
To není až tak pravda. Každá větev zdroje napájí něco jiného. Pokud můžeš, vyměň zdroj. Pokud to nezabere, nezbyde než vyměnit desku (vadné CPU je málo pravděpodobné - ale ne nemožné).
/* jaro3 vyhrál :)*/
To není až tak pravda. Každá větev zdroje napájí něco jiného. Pokud můžeš, vyměň zdroj. Pokud to nezabere, nezbyde než vyměnit desku (vadné CPU je málo pravděpodobné - ale ne nemožné).
/* jaro3 vyhrál :)*/
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
prehodil jsem grafickou kartu a napsalo to bílím písmem na černem pozadí
"reboot and select proper boot device or insern boot media in selected boot driver"
"reboot and select proper boot device or insern boot media in selected boot driver"
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”