Zamrzavani PC, pomuzete??

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Georginek
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Zamrzavani PC, pomuzete??

Příspěvekod Georginek » 18 kvě 2009 23:45

Zdravim panove, obracim se na Vas na radu, protoze uz jsem sam zoufalej a uz nevim jak dal, zkusil sem snad vsechno.....
Takze problem je takovej ze mi zamrza PC pri hrani NFS prostreet. Deje se to nepravidelne, klidne muzu hrat treba tri hodiny, nekdy je to behem 10 minut. Zvuk zustane hrat, ale obraz se sekne. Jako by se rozmaze a neni nic videt, napriklad prostredek je bilej a po stranach se obejvuji zbytky tachometru, cas a tak podobne....
Bohuzel pocitac nereaguje na zadne klavesy, takze do windows se nedostanu a musim dat reset..... Treba se zobrazi windows lista, ale to je tak vsechno.

A ted, mi poradte co by to mohlo byt....Jeste vam napisu vycet toho co sem delal.....

Ovladacu jsem zkusil spoustu, jak puvodni, tak z netu. Bios karty je aktualni....
Dela to na standartnich frekvencich, na OC i podtaktovane.......
Teplota karty je vynikajici, pri Burnu nejde prez 60.

Sestava:
Intel CoreDuo 8400 3Ghz
MSI P45 Neo2
4GB Ram Patriot Viper 1066Mhz 5-5-5-15

Procesor je taktovanej na 3,6Ghz pri FSB 400. Dela to i na zakladnich frekvencich tj. 3Ghz pri 333FSB.
Chlazeni bedny, max teplota na desce 29, disky maximalne 45.
Chlazeni CPU tez vynikajici pri Burnu nejde prez 50.
Zkouseno OOCT, Prime, Orhos, vzdy uspesne.
Pameti testovany MemTest, Goldmemory, uspesne.

GK karta testovana VideoCardStability test, Funmark, 3dmark, vzdy uspesne.

Problem je v tom, ze mi GK blbla a hazela chyby ve vindowsu, poklesl Frame a vse se zacalo tak divne cukat, hazelo to chyby hardwaru,zasekavala se pri testovacich programech na GK, tak jsem ji zaslal na reklamaci, prisla opravena. Prestalo to hazet chyby o hardwaru o nekonecne smycce a podobne, prestalo se to trhat, beha to krasne, ale v tom NFS se to zasekava porad.........

Gigabyte 8800GT +Zalman VF1000 NX88T512-HP

Zdroj CoolerMaster Real Power M620 Modular PSU, ATX V2.3, 620W,

A ted mi prosim POMOZTE!!!!!!!! :oops:

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Zamrzavani PC, pomuzete??

Příspěvekod memphisto » 18 kvě 2009 23:55

Vítej na fóru PC-HELP.CZ

Je hra originál? Teplota disku 45 °C je celkem dost. Dělá to i u jiných her?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Georginek
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Georginek » 19 kvě 2009 00:09

Zdravim,

mno tak teplota disku se mi nezda nejak moc....Mam Samsung F1spinpoint 1TB a na oficialnich strankach je teplota 35-70.... takze tech 38-45 se mi nezda zrovna prilis......Kazdopadne delalo to i predtim kdyz sem mel disk dole a to mel teplotu kolem 35, ale sel nahoru do 5.25 protoze vibroval........

Jinak hra original neni.....

Pri jinejch to zda se zatim nedela, ale nevim. Drive nez jsem ji poslal na reklamaci tak to obcas spadlo v Call of Duty4, a taky obcas v 18 wheels of steel. Kamos ma stejny nfs ode me a facha mu to normalne......

Pro porušení pravidel fóra - zamknuto! Pic

p3!An
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod p3!An » 19 kvě 2009 14:42

U tohoto disku 45°C je docela normální teplota, určitě bych v tomto problém neviděl. Ale pokud není originální hra, tak co čekáš? že každý crack je bez chyby? Pokud máš doma nějaký originální hry, a máš podobný problém, tak to začni řešit...ale teďka si radši kup novou... :wink: Mimochodem se zde warez neřeší, takže můžeš zřejmě očekávát Lock...

Zpět na “Problémy s hardwarem”