ahoj a co kdybych tam nechal ten XP? Myslíte, že i s SP3 je pořád tak děravej?
Jinak na Ashampoo jsem vygooglil samou špatnost, podle Mtouška (matousec.com)
je momentálně nejlepší Comodo a PCTools. Ten PCTools mi přijde uživatelsky přívětivější.
memphisto: nevím jakou jsi zkoušel verzi u toho PCTools, ale současná 5.0.0.38. by měla být velice kvalitní.
Jenom nevím jak je na tom s nároky na systém.
Jakej Antivirus a FireWall pro Mini NetBook?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jakej Antivirus a FireWall pro Mini NetBook?
Mně po nainstalování dělal PC Tools bordel.Hned po instalaci proběhl restart a po najetí Windows se PC kouslo, protože bez jakéhokoliv upozornění či dotazu zablokoval windowsácké procesy a tohle se opakovalo při každém spuštění, takže šel v nouzovém režimu do kytek. Těm testům z matousec.com moc nevěřím. Ashampoo jsem měl a naprosto ok. Nedám dopustit na Zone Alarm. Kdybych si měl nechat firewall z Windows, tak jedině ten z Visty. Jako jediný Windows firewall dokáže částěčně filtrovat příchozí a odchozí komunikaci, což firewall u XP nedokáže.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jakej Antivirus a FireWall pro Mini NetBook?
S Memphistem souhlasím. PCtools se mi líbily, ale dělaly mi úplně stejný problém, takže je nahradila freeverová verze Outpost. ale jinak bych je doporučil, s tím, že jakmile se začnne sekat komp musí pryč
. Jinak na testy matouška je dobré se podívat, já taak třeba narazím na zajímavé produkty, o kterých jsem nevěděl. Problém je v tom, že testům se moc věřit nedá, občas jsou doopravdy pofidérní, na lecos se dá na různých fórech narazit.

"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”