Takže TOSHIBA nebo MSI lidi, tedy pravděpodobně nejdříve se půjdu mrknout do shopu, osahat si ho a tak a pak uvidím, zatím díky za veškeré nápady a rady
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty *Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat* Member of the Spyke's Fun Club
první, co si vyzkoušej u Toshiby zapnout hudbu nahlas! Měl jsem k testu dvě Toshiby s tím jejich zázračným zvukem se subwoferem a katastrofa. Když jsem pustil hudbu nahlas, tak kryt v okolí těch repráků tak vibroval, že se to přenášelo i na komponenty uvnitř a disk při čtení přeskakovat a hudba se při přehrávání sekala!
OK díky budu si dávat pozor, já to prvni nastřídám z netu, nějaký menší výběr, hodím vám to sem, co si o tom myslíte a pak se pojedu mrknout na jednotlivé typy
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty *Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat* Member of the Spyke's Fun Club
Vše OK, až na ten procesor, nemusí být špatný, ale já bych AMD do notebooku nechtěl, byl jsem fanda AMD tělem i duší. Jinak výbava je solidní, nechceš připlatit a kouknout po ntb, který jsem ti navrhl já ?? Také to byla Toshiba..
Hmm nevím no, co je špatného na AMD v NB ? Už jsem to slyšel i od někoho jiného, ale nechápu to mám AMD v PC a spokojenost největší ... /EDIT: vím o něm, ale podle mě už moc drahé ...
Pokud nemáš finance, zřejmě nic lepšího nevymyslíme, no říká se, že AMD víc hřejí, ale je to individuální. Jako asi takhle, když to vezmem kolem a kolem, je to procesor jako každý jiný, spíše jde o psychiku Zkusíme počkat na názor ostatních, sám jsem v ntb měl vždy Intel..
No finance, když to vemem kolem a kolem, počkám do víkendu, přijede bohatý strýček z Prahy nevím zda z toho něco bude, spíš ne, ale i tak ... 18.000 je možná už moc, ale kdyby tak vím po čem sáhnout AMD nebo INTEL, mě je to fuk, hlavně to nejlepší
Ahoj,
hledám nějaký šikovný a alespoň nějak odolný notebook do školy.
Školní práce a sem tam nějakou hru by také mohl zvládnout.
Co jsem to tu tak prolézal tak bych měl asi vybírat s AMD, ale nevím zda je to nutné.
Cena by se měla pohybovat kolem...
Poslední příspěvek
Ano kancelářské balíky, prohlíčeč asi nic náročného,
hry jako starší Mafie, Bloons, Planet Zoo, Simsa samozdřejmě vím, že to nebude na plné detaily ale FullHd by to mělo zvádat.
V aktuálním notebooku (jediný PC doma) mám SSD, který chci smazat, vymontovat a narvat do jiného (použitého) notebookům, na který přijde čistá instalace win.
Je taková možnost, aby jsem dokázal na jednom ntb vymazat disk a připravit ho pro čistou...
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
3 roky starou RTX 3080 bych nekupoval. Zivotnost karty tento fakt o neco snizi.
Ahoj, potřeboval bych poradit o novým procesoru k sestavě. momentalně mam R5 5600 a přemýšlím že původní prodám a koupím nový, rozhoduji se R7 5700X nebo R7 5800X.
Nejsem si jistý jaký vybrat, jeden žere 65W druhý 105W.
taký otázka zní jestli to...
Poslední příspěvek
Shokata88: 3200MHz bude oficiální podporovana rychlost, ale není problém nastavit i vyšší, na té samé desce mi s Ryzenem 5600X funguji 2x 16GB 3600MHz Kingstony.