Můj počitač WinXP, SP3 pracuje normálně, Když však chci přehrát libovolný video soubor zamrzne monitor a objeví se oznámení, že Windows-žádný pevný disk. Exception Processing message c0000013 Parameters 75b0bf7c 4 75b0bf7c 75b0bf7c Dolu pod tímto sdělením kliknout na anulovat anebo znovu anebo pokračovat. I když kliknu na cokoliv z těchto možností nic se neděje.
Vyzkoušel jsem Hijackthis, Kasperskyonlinevirus, bitdefender,spywaredoctor ale žádný positivní výsledek.
Podle mě je v počitačí tajně naistalován software, které se aktivuje, když zvolím nějaký videosoubor. Tento problém je tedy jenom při videosouborech. Samozřejmě znovu naistalovat XP pomůže, ale tomu se chci (aspoň prozatím) vyhnout. Pokud někdo ví jak tento problém vyřešit byl bych tomu velmi rád. Na počitači je naistalován XP v holandštině, to pro info.
videosoubory nejdou přehrát
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: videosoubory nejdou přehrát
Zkusil si jiný přehrávač? Myslím, že máš windows media player (WMP) tak zkus nainstalovat třeba BS player..
ano zkoušel jsem i jiné přehrávače, s každým je to stejné. Myslím, že to není přehrávačem, ale nečím jiným. Podívám se na Google s problémem. dík za radu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Videa máš na stejném disku jako je instalován systém, nebo na jiném?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nejde přehrát AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-NTb Příloha(y)
od tuningrob » 24 pro 2024 14:08 » v Vše ostatní (sw) - 2
- 2620
-
od tuningrob
Zobrazit poslední příspěvek
24 pro 2024 15:43
-
-
- 3
- 3729
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9236
-
od pajauh
24 zář 2024 18:07
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”