AVG a neplatná verze systému.Nejde nainstalovat. Vyřešeno
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
AVG a neplatná verze systému.Nejde nainstalovat.
Mám AVG Free na třech počítačích/teď je jedno jestli to je dobrý nebo ne/a všude jede.Teď jsem chtěl instalovat kamarádovi a nejde nainstalovat.Při pokusu o instalaci mi to píše /teď nevím přesně/:"Máte neplatnou verzi systému a AVG nejde nainstalovat!"Co to znamená?Jediný co mě napadlo,že když jsem se díval na verzi XP Prof.co má tak je tam jen SP1,ale to je podle mě blbost aby to kvůli tomu nešlo nainstalovat,tedy ještě jsem se s tím nesetkal.Doma mám všude SP2 ,ale vím,že než jsem vyhazoval starý comp měl jsem tam XP Pro taky jen SP1 a šlo to.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Re: AVG a neplatná verze systému.Nejde nainstalovat.
Neni nic jednodussiho nainstalovat kamaradovi rovnou SP3 (divim se,ze to jeste nema > asi nema orig.).Ja si myslim,ze to je ten duvod.....
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
No neinstaloval jsem mu to tak nevím,ale jak píšeš kdoví jestli má origo.Ikdyž i kopie se dá jet na SP2 v pohodě.
Jen tak mimochodem já origo mám na všech počítačích ,XP Home a mám jen SP2 a nechci SP3.Možná jsem paranoidní,ale jak jsem různě četl,že s tím jsou nějaký problémy tak ho nechci
No ,ale k tomu tématu.Jestli má nebo nemá origo/pokud jak ho znám tak nemá/ to je jeho věc.Stejně jsem mu tam dal něco jinýho.Mě jen tak ze zvědavosti zajímá jestli je to těma SP.Jestli je to AVG uděláno třeba až na SP2!Mě se to nějak nezdá.
Jen tak mimochodem já origo mám na všech počítačích ,XP Home a mám jen SP2 a nechci SP3.Možná jsem paranoidní,ale jak jsem různě četl,že s tím jsou nějaký problémy tak ho nechci

No ,ale k tomu tématu.Jestli má nebo nemá origo/pokud jak ho znám tak nemá/ to je jeho věc.Stejně jsem mu tam dal něco jinýho.Mě jen tak ze zvědavosti zajímá jestli je to těma SP.Jestli je to AVG uděláno třeba až na SP2!Mě se to nějak nezdá.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Je to tak, Avg potřebuje pro svůj chod min SP2 na Win XP viz. Systémové požadavky dole u Důležité upozornění
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: AVG a neplatná verze systému.Nejde nainstalovat. Vyřešeno
Fredik:No vida jak je to jednoduché.Jenže člověk všechno nečte 

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”