Dobrý den,
Chtěl bych požádat o radu. Mikrofon mi nefunguje tak jak by měl. Nedávno jsem si kupoval nový počítač a nastal mi problém s mikrofonem. Mám headset od BEMBIRD, již 2 rokem a vše bylo bez problémů. Používám on-bordovou zvukovou kartu od REALTECu. Když mikrofon zapojim, tak sice jde, ale hrozně potichu. Lidi na TS a ani na skype mě slyší hrozně potichu, musim až skoro křičet. Když se podívám do nastavení zvuku (jak ve windows nastavení, tak v software od REALTECu), tak položka "hlasitost zvuku" je šedá a nejde s ní manipulovat.. prostě nemůžu nijak štelovat hlasitost. Podle mě by stačilo aktivovat microfone boost, ale v tom je ten háček - nikde to neni. Normálně to bývá přímo u toho, ale neni to tam. Ani v software od REALTECu. Nepomohlo "hrabání" v BIOSu a ani výměna headsetu.. nevíte někdo co s tim? Děkuju za každý rady :)
p.s. ano, mikrofon je zapojen jak má být.
Problém s mikrofonem Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Problém s mikrofonem
Vítám Tě na PC-Help. Koukni na Vlastnosti - Záznam, jestli máš zaškrtlý mikrofon.
Ano, mám, kdyby nebyl zaškrtnutý, tak by nebyl ani ve výběru..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus aktualizaci ovladače zvukové karty.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ovladače jsem aktualizoval, nyní již jde ovládat hlasitost zvuku, ale stále chybí upřesnit - microfone boostu sem nedosáhl..mikrofon je stále potichu.. 

Tak problém vyřešen, děkuji za rady :) v novém ovladači bylo nové nastavení, kterého jsem si na první pohled nevšiml.. takže ted již vše běhá, tak jak má. 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Není zač. Označ problém za vyřešený - zelené zatržítko.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2562
-
od Shokata88