Ale co se týče W7... Stejné jako W Vista, tedy nic nového, z pohledu recenzý.. (škoda)

Miki55 píše:Tak, cose týče antivirů tak je to vždycky po vyjetí nových woken problémové, slyšel jsem že kaspersky bude jako první oficiálně pro sevenky, ale mě funguje avast (home) a ashampoo firewall pro bez většich problémů, nějaké maličkosti jsou sice "divné" ale všechno podstatný funguje (chyby se týkají spíš vzhledu atd...), (a jednou za čas loguju z hijakthis a dávam na viry.cz). Notebook bohužel žádný nevlastním tak nemohu poradit (v kompu mi všechno funguje v poho i před nainst. ovladačů, a tablet wacom šlape bezproblémově, ale to je ti asi jedno). Já běžím na build 7127 64bit CZbalíček, mě zatím běží všechno co jsem chtěl, 64bit programy běží rychleji a naprostá většina 32 programů běří korektně (který běželi na XP 64 nebo Vista 64 tak běžej i tady - v nejhorším skrz troubleshot). Jestli je ve 7127 vylepšená kompatibilita nevím, já si nevšiml žádných změn ani co se týče rychlosti a stability (pořád stabilní
), jestli más 64bit procesor nebo víc jak 3 GB ram tak jdu určitě do 64bit. Co se týče indexu tak fakt nevím, já to mám vyrovnaný (něco okolo 6,5 už nevím přesně). A s tím ukradnutým notebookem je mi to líto
.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti