Avast nenájde chyby Nod ano? Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

samael.35
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Avast nenájde chyby Nod ano?  Vyřešeno

Příspěvekod samael.35 » 28 kvě 2009 01:35

Na notebooku HP530 používam Avast 4.8 . Pri určitých (bezpečných stránkach) napr slunečnice.cz,bagruj.cz vranovske novinky.sk mi hlási že na stránke je červ a preruší spojenie... Na stolnom pc mám Eset Smart Security4 (licencia na 1pc) kde pri surfovaní na týchto stránkach nie je problém. Notebook má "len" 512ram takže Avast používam hlavne koli menším nárokom na systém,je free ... a hlavne za tie roky používania ma nesklamal. Moja otázka : aký antivir k tomuto notebooku mi poradíte aby čo najmenej zatažoval systém? :idea:
samael.35

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: Avast nenájde chyby Nod ano?

Příspěvekod jaro3 » 28 kvě 2009 07:45

Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

simPod
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod simPod » 28 kvě 2009 10:46

jak nadpis souvisi s vykonnostimi naroky pc?
to je k nadpisu: http://www.av-comparatives.org/seiten/e ... port20.pdf
to je k dotazu: http://www.av-comparatives.org/seiten/e ... e2008a.pdf

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 28 kvě 2009 15:16

Za sebe ti doporučím Nod 32, i když je pravda, že by sis ho musel zaplatit. Co se týče nároků na Pc, tak ty má rozhodně menší než-li Avast. Ale když už si vybírat free antivir, tak Aviru. Avasta sem používal cca. rok a už bych se nevrátil, akorát mi neustále vyhozoval planý poplachy.. :wink:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

simPod
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod simPod » 28 kvě 2009 16:40

avasta urcite ne. ten je hroznej - narocnej na system a (viz. vyse) to je samej platnej poplach
z tech free nevim jakej je nejlepsi, vsem instaluju avg
jinak sam pouzivam eset smart security a jsem spokojen

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 28 kvě 2009 18:56

Nevím proč stále tady někdo haní Avast. Používám jej již skutečně dlouhá léta a nemám problémy. Vtip je v tom, že každý program je třeba si nastavit, tedy i Avast. Podle mne řada uživatelů by spíše potřebovala program, který by je občas klepl přes prsty, ale bohužel takový neexistuje a asi nikdy nebude. Tedy to stále ve velké míře zůstane na tom, kdo sedí za klávesnicí a myšičkou!
Edit: Stačí se podívat do sekce viry a hijackthis, co tam je lidiček s různými antivirovými programy a přesto se zavirovaným PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

simPod
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod simPod » 28 kvě 2009 19:02

vsechno se musi trochu nastavit, ale avast se musi nastavit hodne a to je podle me zbytecny, kdyz si muzu hodit neco, co tolik nastavovat nemusim
proste pro ty liny avast neni
a stejne ho nemam rad :)

samael.35
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samael.35 » 29 kvě 2009 01:16

Musím sa ospravedlnit za zlý nadpis... mal som napísat : Avast chyby náje ESS nie? S Avastom som spokojný aj ked volajaká háved sa mi do pc dostala.... ESS4 je lepší v nárokoch na pc ale kupovat novú licenciu pre druhý pc zatial neriešim. Zaujímalo len prečo Avast detekuje "šmejda" ESS nie-to bol zmysel mojej otázky. Berúc do úvahy vaše odpovede v ktorých je spomenuté že Avast to občas "prehána" s detekovaním si musím odpovedat sám-čo by som chcel od free ativiru,nie? V každom prípade záleží kto je za počítačom a kam pri surfovaní lezie... :roll: Takže ešte raz dakujem všetkým za odpovede!
samael.35

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”