s rozumem na dně...a s pěnězi taky...

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

jirakst
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

s rozumem na dně...a s pěnězi taky...

Příspěvekod jirakst » 01 čer 2009 17:55

Dobrý den,
Mám/měl následující sestavu: C2D E8400, ASUS Striker Extreme, A-Data 4GB 800MHz Extreme Edition, Seagate Baracuda 320GB, Corsair 650W a momentálně GTX 275. S počítačem jsem se potýkal s celou sérií problému už od prvního spuštění. Chvilku nešla klávesnice, chvilku nešlo nic a chvilku šlo všechno. Problémy byly i při instalaci Windows a poté i s ovladači na MB, mechanika a tablet. Postupně jsem se se všemi problémy vypořádal a jen nedávno mě zas PC :x , když mě nechtěl pustit do Windows a poté co jsem doinstaloval další OS za účelem záchrany dat jsem dokonce zjistil, že už není co zachraňovat... Anti-virová ochrana přinejmenším dobrá. Obdobný problém nastal, když jsem připojil disk na kamarádův počitač, abych si zkopíroval velmi důležitá data, která naléhavě potřebuji a při tom zjistil, že vše je OK až na můj účet, který měl OkB... Poměrně zajímavé jsou i problémy s grafickými kartami, za které jsem utratil již přes 21000Kč. Po nějákém čase v PC jakoby přestanou fungovat, s moji nejnovější jsem nabootoval asi 2x z 10 pokusů a pak už vůbec. U kamaráda šlape v poho. Navíc mě jeden chlápek přes inzerát právě na GK okradl o 5000Kč :evil: ...
Co si myslíte? Zdroj? základní deska?

Reklama
Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Re: s rozumem na dně...a s pěnězi taky...

Příspěvekod Tomina » 01 čer 2009 18:07

No to je ono, tak jak píšete. Může to být zdroj či deska, klidně i obojí. Zkuste se půjčit jiný zdroj a zapojit ho do Vašeho PC. S problémy u klávesnice jsem se setkal u desek, nyní jsem řešit problém u desky BIOSTAR, nešla kontrolka, která ukazuje jak pracuje HDD a měl jsem problémy s audio výstupem. Desky dokáží hodně potrápit, ale rozhodně neodpálí grafiku..to by zase ukazovalo na zdroj..

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: s rozumem na dně...a s pěnězi taky...

Příspěvekod Pic » 01 čer 2009 23:09

Z tohoto popisu nelze nic rozumného vydedukovat. Podle toho co píšeš to vypadá spíše na základní desku, ale může to být i zdroj. Pokud byly problémy již při instalaci Windows, ukazuje to jednoznačně na problémy s některou komponentou PC a pokud při instalaci ovladačů pro základní desku z CD/DVD dodaného se ZD je podezřelá základní deska. Pokud je ještě v záruce, tak ji doporučuji reklamovat, ať víš zda je opravdu vadná, protože ji stejně nijak jinak neotestuješ.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Zpět na “Problémy s hardwarem”