Jak si prověřím funkčnost zdroje ?
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak si prověřím funkčnost zdroje ?
Jako byl jsem ujištěn, že to smrad spáleniny el. součástky není, je to spíše jak pálení plastu, říkal mi, že tyhle 500W mají větší teploty a že bude 4 dny smrdět, smrděly všechny co tam od této značky měl, tak asi je to normální 

-
- Pohlaví:
No nevím, ono tam moc plastu není vyjma vrtule, která je nejstudenější. Pokud se tedy točí_
Ale neboj, nyní se používa všelijakých hmot a tak se to asi dít může. Uvidíš za 4 dny třeba to přestane, jenom musíš doufat, že tomu nebude předcházet výbuch.
P.S. Pokus o vtip

P.S. Pokus o vtip

- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No bál jsem se, protože mi letos v zimě zabil MaxPower 400W takřka celé PC (základovku,grafiku apod.). A tak jsem dostal strach, a kór teď, když tam mám žravou grafiku..
-
- Pohlaví:
To je jasný, kvalitní zdroj je důležitej. Když se ti tam po*ere cokoliv tak to vyměníš, ale blbej zdroj může odpálit všechno a zůstane jen začouzená skříň.
- PECHY15
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Postav si PC k oknu a větrej no, snad to přestane... a když to uděla Boom, tak se drž toho omlácení o hlavu

-
- Pohlaví:
Buďto je to seriozni dotaz, anebo legrace. Funkčnost zdroje doma nezměříš, jediná možnost je vyzkoušet ho na jiném PC. Pokud měřit, pak je třeba přípravek který z patřičné větve (u všech odebírá daný proud , plus 20%). O takovém přípravku nevím, nikde zdroj neměří, ale raději vyměňují. Proč? Protože kdyby našli závadu, pak by to měli opravit, ale výměna je jednodušší.
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ne, už to nebudu řešit, kdyby tak smrděl jen můj, tak řeknu jo, je to divný. Jenže zapojil i jiné co tam měl, nové a smrděly všechny stejně, takže je to prostě normál, nehledě na to, že prý tyto zdroje použil snad do 800 počítačů, které složil a byl by proti sobě, kdyby tam dával šmejdy..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Excel VBA funkčnost comboboxu aby vypsal určitý řetězec Příloha(y)
od Marines93 » 29 srp 2024 09:02 » v Kancelářské balíky - 2
- 3396
-
od Marines93
Zobrazit poslední příspěvek
09 zář 2024 09:38
-
-
- 3
- 3426
-
od windroid2
12 kvě 2025 13:20
-
-
Jiné řazení dat ze zdroje v MS Excel na samostatných listech Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 říj 2024 22:06 » v Kancelářské balíky - 12
- 7332
-
od Rosta_Kolmix
18 lis 2024 20:57
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”