Dnes například během dvou hodin třikrát!Nemáte někdo taky problém?Přeinstalace nepomohla.Neustále padá firefox.
Neustále padá firefox.
Posledních pár dní po dvou aktualizacích mi neustále padá firefox.Navíc jako naschvál pomalu vždy když něco stahuju a jsem před koncem.
Dnes například během dvou hodin třikrát!Nemáte někdo taky problém?Přeinstalace nepomohla.
Dnes například během dvou hodin třikrát!Nemáte někdo taky problém?Přeinstalace nepomohla.Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Re: Neustále padá firefox.
A tu přeinstalaci jsi prováděl jak? Já bych volil následující postup:
- Jestliže máš nějaká data v záložkách, na osobní liště atd., zazálohuj si je pomocí programu MozBackup
- Odinstaluj FF (ovládací panely / přidat nebo odebrat programy)
- Ručně smaž:
- případné zbytky v "Program Files\Mozilla Firefox"
- "%userprofile%\Data aplikací\Mozilla" (Data aplikací je skrytý adresář) – ve všech uživatelských profilech
- "%userprofile%\Local Settings\Data aplikací\Mozilla" (Data aplikací a Local Settings jsou skryté adresáře) – ve všech uživatelských profilech
- Použij CCleaner (a ještě případně RegCleaner)
- Po restartu znovu FF nainstaluj
- Jestliže chodí, doinstaluj osobní nastavení.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

No je fakt,že jsem jen přeinstaloval a aktualizoval na 3.010.No tak zkusím udělat důkladně.Pak napíšu zda se povedlo.Jen jsem ještě chtěl podotknout,že od verze 3 už to ,alespoň pro mě ,není ono a nyní jedu střídavě tady a na Exploreru 
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Jako kodér jsem sice za IE 8 Microsoftu velmi povděčen (doufám, že se IE 6 co nejdřív ztratí v propadlišti času jako minorita v řádech promile), ale jako uživatel ca. 4 roky používající Operu jsem natolik zmlsaný, že bych u IE trpěl. I u té osmičky.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 4298
-
od krystofb
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 11:35
-
-
Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem - 5
- 3470
-
od Faster1
Zobrazit poslední příspěvek
23 úno 2025 19:49
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”