Ashampoo clip finder HD
Ashampoo clip finder HD
Ahoj ,mám nainstalovaný program Ashampoo clip finder 1.55 který běží bez problému,včera jsem upgradoval na novou verzi„Ashampoo clip finder HD super rozhraní ale nepřehrává video které stáhne.Nemáte někdo s tímto programem skušenost?
Re: Ashampoo clip finder HD
To bimbo: Nechci zkoušet upgrade na HD verzi (zřejmě není stabilní), zůstal jsem na verzi AshampooClipFinder 1.55, která chodí dobře. Podpora Ashampoo je tady - zkus support http://www.ashampoo.com/frontend/suppor ... n_langid=2
DownloadHelper ve Firefoxu je momentálně velmi dobrý.
DownloadHelper ve Firefoxu je momentálně velmi dobrý.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
tuším, že ty videa se stahují ve formátu .flv a to ti přehraje FLV Player
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Dík za odpověď ,taky už jsem na netu zjistil že je nestabilní a zatěžuje proc. takže šel pryč.
Ta nižší verze chodí dobře, mohl jsi dát odkaz, kde se o problémech píše.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
kdo mi poradí nejdou me stahovat všechny videa