Ahoj, mám problém, resp. můj kámoš. Jedná se o to, že se mu notebook vypíná. Je to hodně při hraní her, trosku se to přehřívá, co je pravda, ale při posledním vypnutí, se mu to vyplo, když nastartoval pc..trochu s tím notasem pohl, a vyplo se to..a teplota v normálu.
V čem může být problém? Nějaký kontakt, nebo hw v notasu špatný? ..nevim, díky za rady a případné dotazy..:)
thx
Vypínání notebooku
Re: Vypínání notebooku
Včera jsem našel zajímavý odkaz. http://www.abax.cz/ Prý si neúčtují zjištění závady, takže pokud tvůj kámoš bydlí někde poblíž jednoho z jejich servisních center, možná by bylo nejlepší tam zajít a nechat si to zadarmo prověřit. Ale třeba jsem to blbě pochopil. A taky netuším, jestli nedělám reklamu, kterou pravidla fóra neumožňují. Jestli jo, zase to smažu.
Z velkých problémů udělej malé, z malých pak žádné.
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no jeste jsme zjistili, že kdyz vytahne notas z elektriky tak se to vypne..vlastne, když se to přepne na baterku...myslíte že by to mohlo být baterkou přímo?
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vyndejte baterku a jeďte jen na elektriku. Spíše to ale vidím na nějaký slabší kontakt, tedy pokud se ntb vypíná jen při pohnutí s ntb. Jak je ntb. starý ?? Značka ?? Znám jeden případ, kdy toto dělalo, stačilo ntb rozdělat a u "nabíjecího" konektoru přepájet jeden kontakt..
// opraveno :-) Tomina
// opraveno :-) Tomina
Naposledy upravil(a) Tomina dne 04 čer 2009 12:50, celkem upraveno 3 x.
-
- Pohlaví:
Také bych usuzoval na nějaký špatný kontakt u napájení. Zkuste ho jednou rukou přidržet aby se nehýbal na stole a druhou zahýbat kabely od napájení, baterkou apod. Tyto závady se dost blbě hledají.
To Tomina, vidím nikoliv vydím !

Více ZDE, ale nechci nijak mentorovat, chyba se někdy vloudí.
To Tomina, vidím nikoliv vydím !

Více ZDE, ale nechci nijak mentorovat, chyba se někdy vloudí.

To byl ale škodolibej odkaz. Chudák Tomina. Asi začnu příspěvky modrého ducháčka sledovat korektorským očkem.
Třeba: "vidím", nikoli "vydím"!

Třeba: "vidím", nikoli "vydím"!

-
- Pohlaví:
Nebylo to myšleno zle. Jen sleduj, určitě se dočkáš ovoce protože mi také občas něco uletí. 

- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jejda fuj, moc se omlouvám, já se považuji za lingvistu a toto beru jako silné pochybení. Ani nevím, jak jsem to mohl napsat..no mám dnes ve 3 hodiny zkoušku z XML,XSD,XSLT,HTML,..apod. takže asi nervy hrají své.. 

To ducháček: just joking
To Tomina: držím pěsti
To Tomina: držím pěsti
-
- Pohlaví:
Jasně, ale chyby se vloudí, hlavně když se píše hodně a je u toho i něco k pití. 

- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jen aby řeč nestála, zkouška se zdařila. Dal jsem jí se spolužákem jako jediný, takže mi to docela pomasírovalo ego
. Jinak vyřešil se ten problém s vypínajícím se ntb. ?? Řeším opačný problém. Notebook nechce naběhnout.. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19
- 17970
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
06 kvě 2025 22:44