Odblokování -trojský kůň
Odblokování -trojský kůň
AVG mi hlásí trojského koňe v jednom spustitelném souboru. Nelze jej spustit. Jakým způsobem se mi povede zrušit blokaci AVGčka?
Athlon X2 2,6GHz, 2GB 800MHz, Samsung F1 320GB, Radeon 3850 512MB, Seasonic 400W, Samsung 22" 2243BW, Win XP-prof.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Odblokování -trojský kůň
Na chvíli ho vypnout?....///nebo ..cituji: Otevřete program AVG -> menu "Nástroje" -> "Pokročilé nastavení" -> "PUP výjimky".
Stiskněte tlačítko "Přidat výjimku" pro přidání výjimky.
Najděte soubor, který chcete vyjmout a přidejte jej. Pokud je soubor přesouván z místa na místo, nebo si nejste jisti, zda je ještě v jiném umístění, zatrhněte volbu "Libovolné umístění - nepoužít plnou cestu".
Stisknutím tlačítka "Přidat" přidáte výjimku. Od přidání výjimky nebude soubor detekován žádným AVG testem ani AVG Rezidentním štítem. ...ale nevim jestli trojak je potencionalně nechtěny soubor :)
Stiskněte tlačítko "Přidat výjimku" pro přidání výjimky.
Najděte soubor, který chcete vyjmout a přidejte jej. Pokud je soubor přesouván z místa na místo, nebo si nejste jisti, zda je ještě v jiném umístění, zatrhněte volbu "Libovolné umístění - nepoužít plnou cestu".
Stisknutím tlačítka "Přidat" přidáte výjimku. Od přidání výjimky nebude soubor detekován žádným AVG testem ani AVG Rezidentním štítem. ...ale nevim jestli trojak je potencionalně nechtěny soubor :)
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jen bych doplnil:
Je to crack? Nebo legální soubor??
Zkontroluj si ten spouštěcí soubor na http://www.virustotal.com/
A nenapadá mě jeden jedinej důvod si do compu pouštět Trojskýho koně. Jedině tak si zasvinit PC a nechat ho nějakej pátek ležet ať si taky odpočine.
Je to crack? Nebo legální soubor??
Zkontroluj si ten spouštěcí soubor na http://www.virustotal.com/
A nenapadá mě jeden jedinej důvod si do compu pouštět Trojskýho koně. Jedině tak si zasvinit PC a nechat ho nějakej pátek ležet ať si taky odpočine.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
"Alenko z říše", díky.
Ale stejně mi to nepomohlo. Nejde spustit. Systém nemá přístup (jsem ale administrátor). A AVG stále hlásí trojáka...
Nic mě nenapadá...
Ale stejně mi to nepomohlo. Nejde spustit. Systém nemá přístup (jsem ale administrátor). A AVG stále hlásí trojáka...

Athlon X2 2,6GHz, 2GB 800MHz, Samsung F1 320GB, Radeon 3850 512MB, Seasonic 400W, Samsung 22" 2243BW, Win XP-prof.
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud to je legální soubor, pošli zprávu o falešný detekci.
Pokud to je crack, vymeť ho z PC. Po jeho spuštění by si mohl taky mohl plakat
Pokud to je crack, vymeť ho z PC. Po jeho spuštění by si mohl taky mohl plakat

Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Přímo crack to není. Jen speciální emulátor, který na jiných PC funguje. I na mém notebooku. Když to nepůjde na mém PC, nevadí. Ale rád bych, kdyby šlo. 

- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkontroluj si ho na VT a pokud tam bude výsledek 1/40 (poplach/Trojan u AVG) tak si vypni AVG a spusť si ho.
Ale jak říkám, můžeš úspěšně emulovat a ještě třeba posílát spamy a svý hesla a tak....
Ale jak říkám, můžeš úspěšně emulovat a ještě třeba posílát spamy a svý hesla a tak....
Mám pocit, že AVGčko je taky pěknej prevít. Nestačilo mu říct, že chci tenhle program spustit i když to nedoporučuje, ani nestačilo zapsat do seznamu. Až teprve odinstalování AVGčka mi pomohlo.
Po opětovném nainstalování AVG je vše O.K.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”