větráček - osa Vyřešeno
větráček - osa
chtel bych se zeptat, jestli se da jednoduse oddelit z vetracku do pc ta tociva cast s osickou, pokud ano, kolik ma vetracek o prumeru (cca) 88mm prumer osy, na ktere se ta tociva cast toci
-
- Pohlaví:
Re: větráček - osa
Tady bude záležet na typu větráku, jestli je kvalitní a lze jej rozdělat anebo jestli to jsou nějaké zatavené odlitky, ale ani tady by to neměl být poblém. Vštráky jsou standartně velikosti 80 mm. Nějak mi uniká smysl této akce, co s tím budeš dělat?
mno, ja jsem si koupil takovej vetracek na usb a povedlo se mi tam uvat jednu tu pacicku na vetraku. ale ta tociva cast se mi povedla vyndat a vetrak je jinak funkcni, takze bych tam dal tocivou cast z jinyho vetraku (slepit se mi to nepovedlo, je to nejakej divnej plast)...
-
- Pohlaví:
Re: větráček - osa Vyřešeno
Celý ten rotor bych neměnil pokud není ze stejného větráku. Ty rozměry ať jsou stejné úplně stejné nejsou a nedělalo by to dobrotu, resp. asi by to nemělo dlouhé trvání, ale tu vrtuli vyměnit můžeš když ji nalepíš na stávající rotor. Zalepit by to neměl být problém, ale potřebuješ speciální lepidlo které nemusí být zrovna levné a je otázkou jestli není lepší koupit novej ventilátor. Můžeš zkusit tavnou (lepicí) pistoli.
aha... to je GREAT idea... tzn. ze muzu pouzit jakoukoli vrtuli... mno, diky
-
- Pohlaví:
No jakoukoliv asi ne, ale aby aspoň nebyla těžší kvůli odběru. A hlavně aby to bylo dobře vystředěný a ten větrák nešmajdal. 

dobre. zkusim
diky za radu
diky za radu