DObry den mam problem s USB kdyz pripojim nejake vysokokapacitni zarizeni na USB (na jakekoli i vepredu i vzadu) tak mi to zahraje tu pisnicku a objevi se mi ta zelena sipka na odebrani zarizeni ale nikde se mi newobjevi novy disk nevite cim to pls je ? potrebuju neco nahrat a nemuzu jinak zakladni desku mam od MSI MS-7327
diky za radu ivosidlik
USB nejede
USB nejede
nikdy neříkej že něco nejde, protože vždycky se najde blbec přijde a udělá to
- Scary
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: USB nejede
Koukni se do BIOSu, jestli tam máš zaplí USB.
(Pokud tato odpověd neni správná, promin, určitě se tu najde člověk, který ti stím poradí.)
(Pokud tato odpověd neni správná, promin, určitě se tu najde člověk, který ti stím poradí.)
MSI GX620X - Windows 7 Ultimate 64bit | mouse: SteelSeries IKARI | headset: SteelSeries Siberia v2
- smolaondrej
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
a ostatní usb zařízení to najde nemáš tam nastavený usb 1.1
amd sempron 2600+,80gb + 200gb datovej , ram něco málo 512mb + 512mb, gigabyte GA-K8N51G MF, zatím integrovaná ...............
Na každou sviňi se vaří voda!!:D
Na každou sviňi se vaří voda!!:D
me to najde vsechny zarizeni akorat se mi neobjevi v tento pocitac novy disk mys pres USB mi normalne jede
vydíš tu flashku ve správci disků??
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
kde je spravce disku ? smim li se tak hloupe zeptat ? nebo jak se tma dostat
ve vistě Ovládací panely\Nástroje pro správu - Správa počítače - Úložiště - Správa disků
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
problem ja mam XP profesional
dobry uz sem ot nasel neni to tam
a v jiné zástrčce nejede?? není něco s tou flashkou??
nejede v zadne zastrcce ale flashka by mela byt v poradku nejede ani fotak ani MP3
Zpět na “Problémy s hardwarem”