ahoj zkusil jsem vse od vyndani baterky z desky, tisicikrat preinstalovanym winem ruznymi ovladaci ale nevim si rady a taky m jeste nikdo nedokazal pomoct...
Takze problem spociva v tom ze hraju hru a treba po 10 minutach se zacne nehratelne sekat at uz jde o hru z 02 (treba mafia 1) nebo zroku 07 (treba solider of fortune 3) nebo i novinka je to jedno proste jakakoliv....
Nekdy raz za cas se nejak stane ze to treba nejaky den (jeden dva) jeden normalne ale jinac zas jenom sekacka zkousel sem vselijake antiviry antispamy dycky pak jen formaty disku a znowa win xp ale sem z toho uplne hotovy je to docela dlouhotrvajici problem....prosim zkuste mi poslat aspon nejaky napad ci sanci jak si konecne zahrat bez sekani....
Nekdy mi to prijde jakoby se neco spustilo v pc a pak zase vyplo ale ja fakt nevim...
predem diky za jakoukoliv odpoved.....jp
moje pc je athlon64 3500+, 2*512ram, ati x 1300pro 256mb, hdd 250wd ,deska asus a8v wm-se
sekaní her nevyresitelne
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: sekaní her nevyresitelne
Jaký máš zdroj - značka a W?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: sekaní her nevyresitelne
GK - nepřehřívá se? Zdroj - jaký? Paměti - otestuj Memtestem. HDD - otestuj utilitou od výrobce.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3097
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 09:57