Vypalovačka nedetekuje prázdná média
Vypalovačka nedetekuje prázdná média
Jde o to, že moje vypalovačka nechce detekovat prázná média. Pokud do ní dám popsané médium, tak ho načte ale jakmile tam dám prázdné, tak je mrtvá a v Neru nebo i jimém SW na vypalování mi hlásí, že není připravena a nebo že v ní není médium. Zkusil jsem připojit pomocí USB redukce normální IDE vypalovačku a ta se chová uplně stejně. Zkoušel jsem je mezi sebou přepínat a už se mi dokonce u té externí podařilo, že prázdný disk byl detekován ale vypalování stejně nezapočalo protože se to zase vyplo do toho režimu, že tam nic není vložené. Před nedávnem jsem s tou IDE vypalovačkou připojenou na USB normálně vypaloval. Říkám si, zda se to nějak nedokurvilo tím, že jsem ji měl zapojenou ale to je snad nesmysl.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vypalovačka nedetekuje prázdná média
Nemáš Daemon nebo podobný program a zaškrtlou volbu "skrýt R/RW media"?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Mám ale zapínám ho jen když ho potřebuju. Jinak je mimo provoz.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A nějaký obdobný software běžící rezidentně? Zkus všechno takové odstranit nebo zakázat.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Nic tam není.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7141