Čus všem,
chci si z mptrojek udělat obyčejný CD. Tak jsem přes CDex převedl mptrojky na wav. Potom v Neru 6 zkusím vypálit hudební CD a ono se to nevede. Vždycky to přeruší vypalování. Co s tím?
vypálení CD
- Libor Maxa
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Libor Maxa
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Libor Maxa
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- marcucci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A proc chces palit zrovna z .waw? Nero umi vypalovat rovnou z .mp3? Mas nejaky specialni duvod? Uz kvuli tomu ze .waw je jeden z nejhorsich hudebnich kodeku,a vicere prevadeni souboru ztraci na kvalite zvuku,a vyrazne!!!
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit
- Libor Maxa
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- marcucci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Preinstaluj Nera,zkus treba novou verzi(ale to jen Demo,a potrebujes mit dost dokoupenych kodeku na uspesne vypaleni .mp3),nebo nejakou starsi verzi v "plne vybave".Musi to jit.
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit
- Libor Maxa
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Libor Maxa
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Tak popořadě:
Jinej soft jsem nezkoušel, i když Clone CD mám, ale v něm umím jenom kopírovat CD a ne přidat třeba skladby ze složky. To se mi nepovedlo.
Média jsem zkoušel různá, Verbatimy, Sony, Panasonic.
Palírna je ani ne dva roky stará a zase tak moc se na ní nepálilo. Je to LG HL-DT-ST DVD RAM GSA-4160B.
Dá se mechanika nějak vyčistit?
Jinej soft jsem nezkoušel, i když Clone CD mám, ale v něm umím jenom kopírovat CD a ne přidat třeba skladby ze složky. To se mi nepovedlo.
Média jsem zkoušel různá, Verbatimy, Sony, Panasonic.
Palírna je ani ne dva roky stará a zase tak moc se na ní nepálilo. Je to LG HL-DT-ST DVD RAM GSA-4160B.
Dá se mechanika nějak vyčistit?
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”