Co je to účet ASP.NET Machine A...?
Dotaz od uživatele: kklepkaa
V počítači se mi oběvil nový účet ASP.NET Machine A... který má omezený přístup a je chráněn heslem. Na internetu jsem se dočetla, že ho má na svědomí program NET.Framework... ale nikde nebylo vysvětleno co to znamená... můžu tento účet smazat?Škodí v počítači?Jak je možné, že nějaký program si přidá účet?Proč se změnila log obrazovka?A ještě jeden dotaz... při reinstalaci windows to po mě chtělo heslo administrátora... má to něco společného s tímto účtem, když ten který používám je bez hesla?
Děkuji za odpověď.
Odpověď od uživatele: citov, 07. září 2008
1-Heslo administrátora se zadává při instalaci Windows XP profesionál proto, když je na PC více uživatelů(firma), aby byl chráněn přístup do tohoto administrátorského učtu, aby nemohly ostatní uživatelé měnit nastavení.
2-Účet ASP.NET Machina je opravdu spojen s NET.Framework, ale není problém ho odinstalovat, sám ho vždy odinstaluji. Odinstalování by mělo jít normálně přes ovládací panely-uživatelské účty-odebrat účet. Pokud by byl problém, najet při startu, při černé obrazovce mačkat klávesu F8=najet do nouzového režimu, zde se právě přihlásit do administrátorského/hlavního účtu a dále postu jako viz. Výše a mělo by být vše OK=odinstalováním zmiňovaného účtu se odstraní také zmiňovaná přihlašovací obrazovka.
Pokud si sám nepřeinstalovával ovladače, chtěl sem aby si ten klíč s hodnotou: "=*‘|0ß•" smazal.