Dotazy začínajícího programátora

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

!_UK@$
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Dotazy začínajícího programátora

Příspěvekod !_UK@$ » 10 kvě 2009 21:46

Tak problem byl v tom, ze jsem pouzil misto apostrofu carky. Jinak prijde mi zvlastni jednani nekterych lidi na tomto foru, kteri me porad odkazovali na google a osocovali z lenosti, tak ted, kdyz "na to prislo", na me kaslou. :evil:
CPU: AMD Athlon A64 X2 6000+ & Cooler Master Hyper 212, MB: Gigabyte GA-MA790X-DS4, GPU: ATI Powercolor Radeon HD4850 512 MB & Accelero S1 rev.2, RAM: A-DATA DIMM 4096MB, HDD: Samsung SpinPoint F1 640 GB, Zdroj: Enermax Pro 82+ 425W, OS: Windows XP Professional

Reklama
mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 10 kvě 2009 21:56

Jasně jsem ti hned na začátku tvého vlákna psal, že zde ti nikdo v programování nepomůže. Mistry hledej na programujte.com Moc dobře tedy nerozumím tomu, proč si tu stále píšeš sám se sebou a problém neřešíš na stránkách, které se programováním zabývají...
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 11 kvě 2009 08:08

Kolik je ti roků (věk) vzdělání a motivace? Dal bych na Karlose (odpověděl jako přítel a učitel) Čím chceš být v životě - cíle. Stanovit si reálné cíle. Odrazit se ze správné mety. Promluvit s psychologem, zkušeným učitelem. Vynechat filmy, pořídit knihy, najít vzory.

george
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Sender
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Sender » 11 kvě 2009 10:04

Já bych raději doporučoval Builder

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 11 kvě 2009 10:26

To !_UK@$ : .. proletěl sem to tady jenom v rychlosti, ale jedno ti řeknu.. programuju už 5. rok, několikátý jazyk.. a učení programování je vždycky o tom, že si teda zkoušíš nějaký příklady z knížky/učebnice/netu, koukáš do cizích zdrojáků, snažíš se přijít na to, jak a proč to funguje..
A když ti to hází chybu, tak ji hledáš a logickou dedukcí na ni vždycky přijdeš a vždycky je to nějaká blbost typu "místo int má být float", "místo = má být ==" nebo zjistíš, že chyby typu "stray '\XXX' in program" v Cčku znamená, že tam máš neplatné znaky, což je třeba když děláš mezeru/enter a držíš přitom SHIFT, takže musíš projít zdroják a všechny "bílé znaky" přepsat..

Rozhodně se programovat nenaučíš tím, že se budeš ptát na každou kravinu na netu, sám vidíš, že si to stejně za chvíli vyřešil i ty.
Everybody lies so don't trust anyone. :)

!_UK@$
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod !_UK@$ » 19 čer 2009 15:38

No ok, BITCHI :D
Většinou se na to snažim přijít sám, ale někdy to prostě nejde
CPU: AMD Athlon A64 X2 6000+ & Cooler Master Hyper 212, MB: Gigabyte GA-MA790X-DS4, GPU: ATI Powercolor Radeon HD4850 512 MB & Accelero S1 rev.2, RAM: A-DATA DIMM 4096MB, HDD: Samsung SpinPoint F1 640 GB, Zdroj: Enermax Pro 82+ 425W, OS: Windows XP Professional

Danator
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Danator » 24 čer 2009 15:56

jj doporučuji si koupit nějakou kniho protože programování je náročná věc já sám sem se to takhle naučil kdežto když ti to tu někdo bude psát tak to těžko pochopíš,ale jestli si newbie tak bych se především zabíval okolnostmi okolo PC nedoporučuji hned začínat s programováním
AMD Athlon(tm) 64 processor 3000+
2048MB RAM
ATI Radeon X1650 series 512MB AGP
HDD 180 GB

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Programování a tvorba webu”