XP se pusti pouze v nouzovem rezimu
XP se pusti pouze v nouzovem rezimu
Vsichni zdar mam takovej problem dys pustim pc napise mi to ze byl vypnut nasilnym zpusobem nebo neco takovyho a na vyber mam spustit beznym zpusobem v nouzovem rezimu,posledni funkcni konfigurace a jeste neco a funguje jen v nouzovym rezimu jinak dys dam posledni funkcni kon. nebo beznym zpusobem restartuje se a naskoci to znova nevite nekdo co s tim?
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: XP se pusti pouze v nouzovem rezimu
Buď se tě bojí, asi ví proč. Nebo mi to zkus napsat česky, Ju?
Pokud budu umět, poradím, ale potřebuji přesné info, ne " dys, kon." . Je mi totiž asi třista let.
Pokud budu umět, poradím, ale potřebuji přesné info, ne " dys, kon." . Je mi totiž asi třista let.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Damned:
Tak tak, taky nechápu, jak někdo, kdo neumí psát s diakritikou a interpunkcí mohl vystudovat byť první stupeň základní školy.
Takovým příspěvkům říkám chrchel slov a většinou je vůbec nečtu.
Pokud chce někdo nechat poradit, měl by umět (nebo si nechat) napsat sozumitelný text s normální větnou stavbou, anebo se nesmí divit, když mu nikdo neodpoví.
Tak tak, taky nechápu, jak někdo, kdo neumí psát s diakritikou a interpunkcí mohl vystudovat byť první stupeň základní školy.
Takovým příspěvkům říkám chrchel slov a většinou je vůbec nečtu.
Pokud chce někdo nechat poradit, měl by umět (nebo si nechat) napsat sozumitelný text s normální větnou stavbou, anebo se nesmí divit, když mu nikdo neodpoví.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Dobře tedy, pustím pc začne nabíhat windows, až naběhne naskočí černá obrazovka s popisem že pc byl vypnut násilím pokud je to poprvé........ jsou tam možnosti spustit v nouzovém režimu,v nozovém režimu v síti,v nouzovém režimu v MS-DOS,poslední funkční konfigurace a běžným způsobem, aŤ dám cokoliv pc se restartuje a tadle obrazovka naskočí znovu jde mi jenom v nozovém režimu v síti(MS-DOS jsem radši nezkoušel) jinak zkouším formátovat disk nebo obnovení systému ale nějak to nezabírá pokud by to nešlo jinak tak asi reinstal celého windowsu a když v nouzovém režimu zkusím pustit nějakou novější hru napíše to něco z Direct3D, za případnou pomoc moc díky
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V nouzovém režimu nelze žádné hry spouštět, protože neběží ovladač GK, jen ten základní od Winů. Podívej se do Správce zařízení zda tam nemáš ? nebo !. Klikni na Tento počítač - pak pravým tlačítkem myši na disk s operačním systémem (kde máš Windows) - Vlastnosti - Nástroje - Kontrola disku a označ oba rámečky a pak spustit. Napíše, že kontrola proběhne po restartu PC a tak restartuj a vyčkej do konce kontroly a pak sem vlož co kontrola zjistila.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
To s tou kontrolou toho disku mi nende protože to napíše že to půjde až po restartu ale já se do toho nouzového režimu dostanu až na několikátý pokus,teď se teda nedostanu ani k těm ?,! protože to už nemůžu spustit vůbec.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kontrola probíhá před naběhnutím Windows takže po restartu by měl PC naběhnout.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Právě že ne myslím že už pomůže jedině reinstal.
Tak reinstal pomohl ale i tak díky za odpovědi.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 7685
-
od StOrKcZ
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 18:52
-
- 6
- 4735
-
od 4Lift
10 úno 2025 21:09
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4385
-
od Sipsisipi
25 srp 2024 10:37
-
-
-
Google->Apple kalendář, synchronizace pouze mých událostí
od Zakk » 13 črc 2024 16:18 » v Vše ostatní (sw) - 3
- 4009