VIA VT8237A/8251 HD AC
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
VIA VT8237A/8251 HD AC
Dobrý den, dnesj jsem byl u kamaráda reinstalovat Win XP HE, vše proběhlo v pořádku, ale nemůžu najít ovladače k jeho zvukové kartě. Při googlování jsem zjistil že je integrovaná, tudiž jsem si stáhnul ovladače na stránkách výrobce motherboardu, ale při instalaci mi vyskočil error:"We can´t find your HD device". Tudiž jsem šel na stránky VIA a vyzkoušel všechny tři typy nabízených ovladaču. Ale vždy mi při instalaci vyskočí stejná chybová hláška. Takže určitě jste pochopili, že potřebuji najít ovladače pro tuto kartu. Popořípadě funkční náhražku. Nebo pokud někdo stejný typ karty vlastníte a měli jste podobný problém, napiště mi prosím, jak jste tuto situaci vyřešili.
Vim neco, co Bill Gates ne. Co jsou drobné...
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: VIA VT8237A/8251 HD AC
V biosu je zvukovka povolená že?...A jak ten ovladač instaluješ?...Zavádíš ručně...?Přes správce zařízení?
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Do BIOSU jsem se nedíval. A ovladač jsem instaloval přes instalátory. Ale máš pravdu do biosu bych se mohl podívat.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak už jsem s rozumem v koncích, zkoušel jsem nainstalovat všechny dostupné ovladače, buď se nainstalují a zvuk nejde, nebo již při instalaci vyskočí hlážka, že nebyla zvukárna nalezena. v Biousu není vypnuta a doinstaloval jsem i potřebné service packy a auktalizaci KB835221 a stalé nejdou ovladače nainstalovat, už opravdu nevím čím to je... 

Zpět na “Problémy s hardwarem”