Pochlubte se, jakého máte domácího mazlíčka

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Pochlubte se, jakého máte domácího mazlíčka

Příspěvekod AleRx8 » 24 čer 2009 16:55

No co už :D. Ale Gratuluju, jsi první uzivatel fora, ktereho jsem dokazal nastvat :roll: 8) :lol:

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 24 čer 2009 17:28

Náš Míša (alias Myšák, rád hrabe čenichem v zemi), kříženec vlčáka a jezevčíka, tedy přesněji, jeho "babička" byla vlčice. Normálně jsem na kočičí plemena, ale tohohle psa jsem si oblíbil také. Nesmírně chytrý, ale i bojácný pes, stejně jako vlčáci, jak jsem měl možnost pozorovat. Míša si s Nikinou telefonuje. Když volá sestra, Míša je první u telefonu a musíme jim dávat mobily k uchu. Oni si do nich štěkají. Když hlídáme Nikinu, musí jí sestra volat a říkat ať čeká, že přijde atd. Když ležela sestra v nemocnici a my Nikinu hlídali, telefonovala jí z nemocnice a pak nám říkala, že na ní spolupacientky koukali jak na blázna, když volala Nikině :lol: Poslední dobou už i kocour chytá tento zlozvyk, když telefonovala matka se sestrou, pořád na ní lezl, poslouchal, pak jí začal kousat do brady, do lokte a nakonec do prstu. Asi budem muset zvířatům koupit mobily :lol:
Obrázek

Náš Mour Kočkej. Před pár lety ho někdo jako kotě vyhodil po vánocích do mrazu, pamatuji že bylo víc jak -20C. Zachránili jsme mu kejhák (jentaktak, také nebylo lehké ho chytit, musel dostávat injekce a stálo nás to zvěrolékaři 2 500 Kč, od té doby kašle) a on se skamarádil s Míšou, jako vždy každá naše kočka/kocour dobře vycházel/a s naším psem. Dělají spolu kočičárny, ale mají se rádi. Občas Míša žene Moura domů až na schody do patra, jindy když pustíme Míšu za plot a on se chce vychcat, Mour ho žene domů, že to ani nestihne :lol: Dříve Mour žárlil na Míšu, že chodí na procházky a když byl Míša v chodbě už se řemínkem, Mour skočil na řemínek, zakousl se do něj a táhl Míšu domů. A on se poslušně vrátil za Mourem :lol: Nyní chodí Mour spolu s Míšou na vycházky společně, ale jednou Míšu zamotal do řemínku a svalil do příkopu :lol: Co ale Mour nesnáší, to je sestřina vlčice Nikina (ta má něco přes metr). Chudinku terorizuje, kouše do ocasu, zahání jí do rohu zahrady a jde na ní. Taky jí nechce pustit k nám domů (když je na návštěvě nebo jí hlídáme pár dní), sedne si před psí/kočičí vchod a nehne se. Nebo jí vleze do dočasného pelechu co jí uděláme. Když je u nás Nikina delší dobu, tak už je Mour tak vzteklej, že se zapomíná a skáče na záda i Míšovi :lol: Já vždy jen slyším jekot a knučení Nikiny, jak jí Mour prohání :lol:
Obrázek

Sestřina vlčice Nikina (sestra bydlí sama, ale často Nikinu větrám)
Obrázek

Jedna ze sestřiných koček, tahle je nejvzteklejší (taky není divu, když jí vytrhali zuby)
Obrázek

Ráda plavu a aportuju (Nikina)
Obrázek

Ale klacky nedám, to radši páníčkům zlomím ruce (Nikina)
Obrázek

Říkám, že ten klacek je můj, já je žeru (fakt je rozkouše na kousky) (Nikina)
Obrázek

Zas tam dávaj blbosti (Stračena, jedna ze sestřiných koček, tedy přesněji řečeno v úschově :lol: )
Obrázek

Jedna pusa panence (Stračena)
Obrázek

Fackovaná, Stračena fackuje Nikinu (ale jinak jsou to největší kámošky, Nikina si s ní ráda hraje, dokonce to vypadá, že jí dělá mámu, spí spolu a Nikina si strká do tlamy hlavu Stračeny, ale nic jí neudělá)
Obrázek

Ještě umejt záda (Nikina a Stračena)
Obrázek

Siesta Nikiny se Stračenou
Obrázek

Jsem nějaká ospaláááá ........ (Nikina)
Obrázek
Naposledy upravil(a) X dne 24 čer 2009 18:04, celkem upraveno 4 x.

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 24 čer 2009 17:31

Romaine: nevšímej si ho, je mu teprve 12 a o životě ví prd :lol:
Jinak já bišonky rád, sestra ho měla, než umřel na rakovinu.. :-(

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 24 čer 2009 17:42

X: To je aspoň zvířat :D

Tomina: Taky mě to napadlo.. Ale mít rád je nemusí, stačí nekomentovat :-)

Ani mi nemluv.. Já doufám, že náš se dožije aspoň 60 let :D Jelikož je to první pes, tak sem to nezažila a celkem si to neumím představit, že nebude jednou s námi :-(
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 24 čer 2009 18:12

No to si nepřej zažít ikdyž to jednou čeká každého, kdo má nějaké zvíře..

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 24 čer 2009 18:24

2 X:super galerie... :bigups:
2 Tomina: Kdyby mi to rekl Blue Spirit nebo Karlos, tak jsem ticho, ti už v zivote neco zazili (a nebylo toho malo). Tobe je o 10 let víc nez mě a ze by jsi vedel o zivote třeba tolik jako Blue Spirit, rict nemuzes. Kazdy si prozil to svoje. Nebo chces tvrdit, ze ve 2.tride ti spoluzaka srazilo auto? Nebo v 5. umrela mlada matka tveho kamarada? Uz se s vami nebudu hadat, kdy si mám nechat veci pro sebe. Ja mluvim tak, jak to citim a nedelam pretvarku jako nekdo jiny.

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 24 čer 2009 18:33

Pokud chceš hrát na city, tak tragedií jsem zažil postatně více, jak kdokoliv jiný. Jsou to 3 týdny, co před barákem zajelo auto chlapa, snažil jsem se pomoci, leč marně. Skončil jsem z toho na antidepresivách. Je jasné, že pánové Karlos a spol. toho zažili více, to je bez debat, ale každý zažil něco, co druhý třeba nikoliv. Uvedu příklad. 10-leté děcko bylo v Americe, kdežto jeho děda nikoliv. Dá se mluvit, že děcko toho poznalo a svým způsobem i zažilo více. Ovšem nesmíme si plést zažití a moudrost...

onewinger
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod onewinger » 24 čer 2009 18:52

Kluci zpět k tématu :wink:
Netbook Asus EEE 1001HA - Windows 7 Home Premium
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 24 čer 2009 19:16

Romaine: No už ne, teď bydlí v kurníku.. :D

Jinak co se týče psů, malá plemena nemusim, i když jedno takové menší máme taky doma.. :wink:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

Jara
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Jara » 24 čer 2009 20:45

alenka_v_říši_divů píše:AleRx8: no jo..ale porovnávat nějakýho přiotrávenýho rejska s vymazleným laboratorním potkanem :D ... sondaw: co to žere? :)

Počkat, laboratorní, to zní dost hnusně... jak to myslíš?? :-D ten muj je z nejake "cistokrevne rodiny" či co (fakt se v tom nevyznám) - to znamená, že je laboratorní?? :-D
Nobody expects the Spanish Inquisition!

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 24 čer 2009 20:54

Prý jsou i výstavy potkanů "s papírama" jestli jsou nějaké "voříškiády" pro potkamy bez papírů nevím :D
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 24 čer 2009 20:56

Jara: :) to ne..ale jako druh sám o sobě byl speciálně "vyšlechtěnej" kdysi v laboratorních podmínkách...vlastně v laboratořích... viz: O vznik laboratorního potkana se zasloužili Jimmi Shaw a Jack Black
v první polovině 19.století, kteří odchycená zvířata, lišící se od známého hnědého potkana, dávali stranou a prodávali především jako pokusná zvířata do laboratoří. Protože vědci potřebovali s pokusnými zvířaty pracovat, snažili se laboratornímu potkanovi vtisknout přátelskou povahu a rozmnožovali pouze zvířata s dobromyslnou povahou, což se podařilo. Stejným způsobem vědci vypěstovali laboratornímu potkanovi například sklon k rakovině. To je problém, se kterým se dodnes potýká většina chovatelů laboratorních potkanů. .. ale ten tvůj je pěknej.. seš si jistej s tím původem....?...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Mají cenu IT kurzy ? Máte zkušenost ?
    od TeIkQ » 03 čer 2025 16:45 » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    20
    7960
    od domitea Zobrazit poslední příspěvek
    16 čer 2025 12:23

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”