Upozornění na email formou SMS u různých operátorů
Upozornění na email formou SMS u různých operátorů
Osobně mám Vodafone a email na Seznamu. Tam jde pohodlně nastavit upozornění na nový email formou zaslané SMS (jen pro Vodafone) na mobilní telefon a to zdarma. Existují nějaké alternativní možnosti u jiných operátorů?
-
- Pohlaví:
Re: Upozornění na email formou SMS u různých operátorů
Alternativn ? To je asi u všech stejné.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Osobně to aktivované nemám, ale u T-mobilu to lze taky. Jen nevím, jestli je to bezplatné,
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Právě u T-Mobile a O2 jsou to bohužel poplatné služby.
((

- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na Centrumu mám nastaveno toto upozorňování na číslo od O2 hold Centrum to nezpoplatňuje.
Co tak si vytvořit email na centrumu a nastavit stahování zpráv ze seznamu na tento účet ?
Co tak si vytvořit email na centrumu a nastavit stahování zpráv ze seznamu na tento účet ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Tak tohle by mohlo fungovat...:-))) díky moc...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na T-Mobile to z Centrumu chodí taky bezplatně
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
Já to měl na O2 a taky bezplatně. Zrušil jsem to, protože při 100 mailech mi furt drnčel telefon.
Blue Spirit:
To jsem vyřešil tak, že už nepřeposílá na mobil při splněné podmínce „od kohokoli“, nýbrž „jestliže odesliatel není ze seznamu diskusní fóra“ — pak mi toho zas tolik za den nepřijde. Jsou dny, kdy nepřijde vůbec nic.
To jsem vyřešil tak, že už nepřeposílá na mobil při splněné podmínce „od kohokoli“, nýbrž „jestliže odesliatel není ze seznamu diskusní fóra“ — pak mi toho zas tolik za den nepřijde. Jsou dny, kdy nepřijde vůbec nic.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
Myloši a já to právě měl i na PC-Help a to byl randál. 100 věcí které mne v tu chvíli nezajímali a jedna důležitá. 

Blue Spirit:
Kdyby jenom na PC-Help – odsud ti na každé vlákno přijde jen jeden e-mail, ale třeba na fóru Jak psát web – tam chodí e-mail s každým příspěvkem do daného vlákna. To byl teprve nějaký hukot.
Kdyby jenom na PC-Help – odsud ti na každé vlákno přijde jen jeden e-mail, ale třeba na fóru Jak psát web – tam chodí e-mail s každým příspěvkem do daného vlákna. To byl teprve nějaký hukot.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Pohlaví:
Ony to jsou vymoženosti, které nám zdánlivě usnadňují život, ale v důsledku ho komplikují. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4205
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
20 čer 2024 14:50
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4044
-
od jaro3
Zobrazit poslední příspěvek
08 srp 2024 20:56
-
Zpět na “Komunikace na internetu”