Radix : Dovolil bych si drobnou analýzu tve převzaté "teze" :cituji-"Vždyť úděl synů lidských a úděl zvířat je stejný" - to je velmi relativní domněnka.Nehodlám dále specifikovat,poněvadž by to bylo na X A4 ... přičemž X= >5 ...a to drobným písmem.Další : "Jedni jako druzí umírají, jejich duch je stejný" ..to nelze tvrdit s jistotou,poněvadž existence éterické duchovní formy u živočichů zatím nebyla prokázána a i kdyby byla ,tak v "charakteru" těch duší jsou určite disproporcionálni odchylky.Dále: "člověk nemá žádnou přednost před zvířaty" /bohužel má...všichni víme jakou...jakkoliv se to zdá sadistické,je tomu tak.Ale jsou i jiné přednosti...krom toho,hromada zvířat má taky přednost před člověkem,už jen z hlediska schopností.Dále: cituji-"neboť všechno pomíjí" .... předpokládám,že člověk jako bytost je na to ještě moc mlád,aby mohl definovat podstatu pomíjivosti na nedogmatické úrovni.Dále: cituji- " Kdo ví, zda duch lidských synů stoupá vzhůru a duch zvířat sestupuje dolů k zemi?"

řipomíná mi to určitej druh asijskýho náboženství,kterej sem kdysi praktikoval/v nekolika měsíční mentální indispozici/.Možná i reinkarnaci..nebudu už komentovat,nemá to význam :) ... Každopádně tvůj příspěvek na mě působí vzdušně a příjemně....a nelze ho oznámkovat tak jednoduše,jak sem to udělal já."Realita" má mnoho tváří a záleží na pohledu a podstatě...a vůbec,na všem.