Myslíš, že je většině lidem jedno, jak se mu vytěžuje procák, když kouká na filmy? No to pochybuju, protože lidi, kteří mají slabý procesor a chtějí koukat na HD filmy, tak nemají šanci i kdyby zavřeli vše ostatní, co se dá. Bude se jim to sekat a zvuk půjde od obrazu napřed. Takže, to že sem píšu, že jsem objevil program, který procesor prakticky vůbec nevytěžuje, může být pro někoho docela drahá informace. Může tak konečně koukat na HD, na které třeba dřív koukat nemohl a chtěl na ně koukat a nemusí si kvůli tomu kupovat nový procák.
A nechápu, proč v tom hned musíš vidět smysl. Jako jakej smysl? To se tady můžou psát snad jen prosby o nějakou radu? No teda mě osobně přijde můj topic smyslnější, než ten, kde tady někdo založil topic např. ten s názvem Window 9 a dal tam jen odkaz a nic k tomu nenapsal (bez urážky). To taky můžu říct, že v tom není žádný smysl a že na tyhle věci existuje google.
Opakuji znova, že jsem chtěl pouze zdělit zajímavou informaci (pro tebe možná nezajímavá, pro někoho ale může být hodně zajímavá), stejně tak jako to chtěl udělat ten dotyčný s topicem Window 9 (a ne jenom ten topic). A taky jsem si myslel, že bych se taky trochu zapojil do normální diskuze, než abych jen pořád žádal o rady. Prostě jsem myslel, že bych taky něčím přispěl. Jenže jak tak koukám, tak tady nejsem asi v normální diskuzi vítaný