Zdravim
Nevím jestli tento topic, už někde není, ale potřeboval bych se optat : Jestli neznáte nějaký FREE VIDEO KONVERTOR ? Nemusí být nějak moc obasáhlí, ale aby tam byli základní formáty videa..
děkuji
Dobrý konvertor Vyřešeno
Re: Dobrý konvertor
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Dobrý konvertor Vyřešeno
Co zkusit tohle? 
Jinak programy jako Free Video Converter, Super či Any Video Converter Free by ti měli stačit.

Jinak programy jako Free Video Converter, Super či Any Video Converter Free by ti měli stačit.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Už som to tu raz dával,ale nová verzia je tu:
Quick Media Converter V 3.6.5
http://www.cocoonsoftware.com/
Mám s ním dobré skúsenosti, rýchly, neposúva zvuk aj keď sa robí popri konvertovaní niečo iné a využívam ho hlavne na konvertovanie do iPodu.
Vľavo hore na stránke je aj beta verzia Quick Media Converter 3.8.0 HD Next Generation (Beta testing).
Quick Media Converter V 3.6.5
http://www.cocoonsoftware.com/
Mám s ním dobré skúsenosti, rýchly, neposúva zvuk aj keď sa robí popri konvertovaní niečo iné a využívam ho hlavne na konvertovanie do iPodu.
Vľavo hore na stránke je aj beta verzia Quick Media Converter 3.8.0 HD Next Generation (Beta testing).
Spyke: Já sem si chtěl nechat poradit o opravdu dobrý... Mimochodem jak si to udělal
s tim googlem ?