Dobrý den,
prosím Vás o pomoc.
Sháním exe či dll soubor na zabalení a rozbalení (může být v souborech zvlášť) obsahu složky. Čím větší komprese tím líp.
Děkuji moc za pomoc.
S pozdravem Paulí.
Extremní komprese
Re: Extremní komprese
Nejlepší komprese, pokud vím, dosahují RAR a 7zip.
Oba komprimátory lze stáhnout z nespočtu míst.
WinRAR je shareware, 7Zip je zuším free.
Záleží taky na tom, co chceš komprimovat, protože třeba u zvuku (wav) dosahuje lepších kompresních poměrů bezztrátová komprese jako PCA, takže zřejmě i FLAC a MonkeyAudio (oproti RARu či 7Zipu) a navíc se to dá zkomprimované přehrávat.
Podobně radši velké TIFy ukládám s deflační kompresí namísto toho, abych je raroval.
Oba komprimátory lze stáhnout z nespočtu míst.
WinRAR je shareware, 7Zip je zuším free.
Záleží taky na tom, co chceš komprimovat, protože třeba u zvuku (wav) dosahuje lepších kompresních poměrů bezztrátová komprese jako PCA, takže zřejmě i FLAC a MonkeyAudio (oproti RARu či 7Zipu) a navíc se to dá zkomprimované přehrávat.
Podobně radši velké TIFy ukládám s deflační kompresí namísto toho, abych je raroval.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Sice moc nerozumím tomu na co vlastně chceš samostatné soubory, ale pokud sháníš program s nejlepším komprimačním algoritmem vyzkoušej KGB archiver http://kgbarchiver.net/?page=tests výhodou je že je zdarma, můžeš ovšem autorovi poslat nějaký finanční dar...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
jednoznačně UHARC a KGB
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Záleží na tom, k čemu to chce.
Já bych třeba ty nové formáty asi nepoužil, protože se chci do archivu dostat jako do adresáře, používám TCMD. Možná ale, že na to je už nějaký plugin.
Co a proč vlastně komprimuju – buď když něco odesílám (e-mailem či úschovnou), pak mi rozdíly v kompresi přijdou nepodstatné (krom toho když posílám již komprimované, jako např. JPG, pak mi stačí TAR nebo starý dobrý ZIP s nastavením nulové komprese).
Za poslední léta jsem snad nic nebalil pro nedostatek místa.
A naopak – pokud mě trápí nedostatek místa, volím komprimovaný formát, jak už jsem o tom výše – pro audio je to PCA, pro skenovanou grafiku deflační TIF.
Já bych třeba ty nové formáty asi nepoužil, protože se chci do archivu dostat jako do adresáře, používám TCMD. Možná ale, že na to je už nějaký plugin.
Co a proč vlastně komprimuju – buď když něco odesílám (e-mailem či úschovnou), pak mi rozdíly v kompresi přijdou nepodstatné (krom toho když posílám již komprimované, jako např. JPG, pak mi stačí TAR nebo starý dobrý ZIP s nastavením nulové komprese).
Za poslední léta jsem snad nic nebalil pro nedostatek místa.
A naopak – pokud mě trápí nedostatek místa, volím komprimovaný formát, jak už jsem o tom výše – pro audio je to PCA, pro skenovanou grafiku deflační TIF.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Díky moc všem.
Hlavně ten test mi pomohl.
Hlavně ten test mi pomohl.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo četl.
Chtěl jsem sáhnout po KGB, ale ta nešla bez insalace.
UHARC Byla velmi těžká na sehnání ve vyhledávači.
Tak jsem sáhnul po 7-zip a jsem spokojený.
Chtěl jsem sáhnout po KGB, ale ta nešla bez insalace.
UHARC Byla velmi těžká na sehnání ve vyhledávači.
Tak jsem sáhnul po 7-zip a jsem spokojený.