dnes mi dovezl kamarád PC, že mu nenaběhnou Windowsy, ať mu ho přeinstaluju. Normálně jsem tedy v BIOSU nastavil bootování z cd a začal vesele instalovat... po vytváření oddílů a jejich formátování se pak i soubory zkopírovali a počítač se restartoval.. avšak místo aby instalace pokračovala... tak jsem se opět dostal do nabídky... zda chci windows nainstalova, opravit atd.. atd....
Vzal jsem tedy kamarádův HDD (Seagate 160 GB, Ultra ATA) a dal ho do mého pc.. zde se Xpéčka (SP3) v pohodě nainstalovala a i fungovala.. vrátil jsem tedy HDD do pc kamaráda a hle.. hned po začátku mi to napíše DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER... a když se podívám do BIOSU, tak je tam u prim. a i slave disk: NONE
Myslel jsem si, že je třeba problém v napájení či kšandách, ale když jsem do jeho pc dal já svůj HDD (Seagate 80GB, Ultra ATA) tak vše krásně naběhlo...
můj problém tedy zní: můj HDD fungje na mém pc a i kamaráda, ale jeho HDD funguje na mém pc, ale na jeho to napíše DISK BOO...... atd...
Může někdo poradit co s tím??? Díky
// Zas jeden, který neumí napsat nadpis!

// „Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.“
// Co je to „Problém s HDD?“ Píská? Nejde naformátovat? Shořel? Ztrácí se data? Je pomalý? Drahý?
// Neumíš ho připojit? Není vidět v Tomto počítači? Nejde mu DMA? Má špatné S.M.A.R.T hodnoty?…
// Název jsem opravil; příště, prosím, zapoj mozek.
// Myloš