OT: Paranormální zážitky

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

george
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: OT: Paranormální zážitky

Příspěvekod george » 17 črc 2009 22:28

Složil jsem jich 22 na čekané a nebylo to vůbec jednoduché. Pokud je v teritoriu v normálních stavech a není zbytečně zneklidňována, je to krásná a chytrá zvěř. Bohužel blbec šmejd klidně střelí bachyni od sajících selat a ty pobíhají bez mámy a jsou snadný cíl. Někdy ulovit divočáka je velmi nesnadné, učí se rychle a brzo vás objeví, pokud střílíte jako šmejd na dálku, tato zvěř i po zásahu odchází daleko. V městské zástavbě a dobře si pamatují kde se nestřílí, tam jsou v klidu (v parku myslivec nesedí) a nesmrdí kulovnicí...
Bachyně je velmi statečná a dokáže lovce najít a vyplatit (trefit se jí potmě nelze a pokud má selata překoná strach z člověka velmi rychle, někdy stačí, když zahučí(myslivecky to není správně, ale nemohu si hned vybavit pojmenování toho varování?) a máte v kalhotech i ve dne. :o
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Reklama
Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 17 črc 2009 22:57

U nás na polesí měli ochočeného kňoura, Bivoje. Ten několikrát utekl z ohrady, vběhl do lesa, tam si vyhlédl nějakého houbaře nebo borůvkáře a strkáním se dožadoval pamlsku.
Nebožák sběrač pak z toho měl trauma na celý život.

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 17 črc 2009 23:08

To já měl trauma,když mě otec chtěl "hodit" divočákům přes plot...pak další trauma,když totéž "chtěl" zopakovat v ZOO ale s bizony a v neposlední řadě trauma,když mě/coby neplavce/ "hodil" do Brněnské přehrady sumcům....možná proto ta náchylnost k paranormálním jevům... :lol:

onewinger
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod onewinger » 18 črc 2009 00:45

Ty musíš být milovník zvířat když si se knim nechávál "házet" :lol: A neboj nejsi jedinej komu to dělali :lol:
Netbook Asus EEE 1001HA - Windows 7 Home Premium
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 18 črc 2009 02:08

Dodnes nevím,proč tak činí....zvrácená radost? .... emulace krizové situace jejich genetických výplodů a dobrý pocit z toho,že je v této emulaci dokáži zároveň i ochránit tím,že akt házení dítěte zvěři dokáží před finální fází přerušit?...podvědomé ukájení z moci nad životem potomka? .... pozůstatek nějakého rituálu kořenící z pravěku? ....energetické upírství účinkem tím víc intenzivním,čím víc jsou si lidé blízcí? http://zivotni-energie.cz/energeticke-z ... upiri.html :lol:

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 18 črc 2009 09:29

Rozsviť si, energetický upír nemá rád světlo poznání (vědy) a zase odletí. Ale vážně, kdo míváte často Depky, sviťte hodně je to léčba a zažene to spleen (melancholie)
* No jednou, to vám povím, jsem šel potmě lesem po lovecké stezce (ne všechno uvidíte z posedu) a jak si tak pomalu šoulám mezi hrůzostrašnými stíny stromů a poslouchám pípání usínajících ptáčků na větvích (svítím si jen očima)...najednou ...zapraskalo v lese a něco velkého přechází a v optice dalekohledu nerozpoznávám...slyším hlasité Hůůúúúuu, posvítím očima on to král Jelen s parohy je právě tak vystrašen jako já a zjišťuje co to před ním stojí za nehybnou věc (jsem ztuhlý a nedýchám)
Oba se bojíme a oba přežijeme, Jelen pomalu v klidu odchází a já pomalu šoulám dál tmou a přemýšlím o tom jak se žije v přírodě potmě, náhle se oči tak přizpůsobily, že jsem v lese jako doma, vidím a slyším veškeré děje....

-sakra a upíři, hejkalové nikde...jen pojďte příšery...potřebuji vaši trofej a polopláštové střelivo, které je velmi účinné i na slona, medvěda opět vytahuji zpětným pohybem závěru Mauser z hlavně kulovnice.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 18 črc 2009 12:45

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 18 črc 2009 13:23

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 19 črc 2009 11:13

Kdyby ste někdo měl někdy nějakej velkej problém...třeba s démonem nebo lítajícím nábytkem atd...tak se můžete obrátit na seriózní vědecký institut a oni to nejspíš vyřeší :)

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 22 črc 2009 09:29

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 23 črc 2009 20:39

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 23 črc 2009 21:44

Hustý....před chvíli jsem říkal mladý v knajpě....jak sem včera viděl hodně divný blesky...jí to samozřejmě nezajímalo....ale včera se nad Brnem blejskalo dost....a já koukal....a viděl sem asi u třech blesků,jak po blejsknutí vyjela ze středu jakoby malá kometka a pomalu letěla pryč..../kulovej blesk z normálního?...nepředpokládám/ .... škoda,že sem to nenatočil...prostě se na vteřinku zablejsklo a z toho "středu" zablejsknutí vyletěl objekt kulovitého tvaru se světelným ocasem...prostě skoro jak padající meteorit....a letělo/padalo/ to necelé dvě sekundy.....kdyžtak pro hnidopichy :lol: : nebavím se o mimozemský civilizaci...ale o nějakým né běžným /novým/? úkazu ....

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”