Ahoj , řeším stejný problém - hláška se " VSINIT.dll " a po cca 5 minutách spadne i web . Mám druhý pc , kde naštěstí můžu hledat řešení a narazil jsem na toto forum . Poslal jsem soukr. zprávu o pdrobnostech . Jinak ZA jsem už ručně odinstaloval (uninstal nefungoval, tak jsem vyčistil registry pomocí RegClean a pak vše od zonelab vyházel ) , ale nemůžu ho dostat ze syst32 a tam bude ten zakopanej pes. Pokud se podívám do centra zabezpečení Windowsů - tak se firew. tváří jako stále zapnutý...
Přečti si laskavě pravidla fóra a příště nelez do cizího tématu a založ si vlastní. Dotaz oddělen z původního tématu a upraven název. Děkuji za pochopení! Pic
Re: zone alarm - nefunguje a hlásí chyby Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: zone alarm - nefunguje a hlásí chyby
Tak provedeno , ale u mne beze změny stále s hláškou při njíždění systému apod. , složku Zonelabs v Program Files nenajde vyhodil jsem ji už dřív.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
zone alarm - nefunguje a hlásí VSINIT.DLL
Ještě se omlouvám , pokud se pletu do původního vlákna, ale problém mám v tuto chvíli totožný .
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Založ si prosím tě vlastní téma v sekci Hijackthis
//EDIT Kolega to již udělal, tak pokračuj.
Stáhni si z mého podpisu HijackThis, podle návodu udělej log a vlož ho do svého příspěvku. Pak se ti na to mrknu já nebo kolegové.
//EDIT Kolega to již udělal, tak pokračuj.
Stáhni si z mého podpisu HijackThis, podle návodu udělej log a vlož ho do svého příspěvku. Pak se ti na to mrknu já nebo kolegové.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě jednou se omlouvám , řeším stejný problém jako magicc ( bez původního zavirování ) . Tyto stránky jsem doposud pravidelně nenavštěvoval , dosavadní problémy jsem si vždy zvládal vyřešit sám, popř. radou zkušenějších. Sem mě hodil Google - přímo do vlákna . Je moje chyba , že jsem si pravidla nepřečetl . Fakt mám teď jiný starosti . No nic popelu na hlavě snad už mám dost. Nebudu zakládat nové forum na stejný problém , budu jen sledovat vaše a nepolezu do něj . Jak jsem už psal , mám stejný problém s hláškou VSINIT.dll i reakce na poslední postupy jako magicc. Mám však výhodu druhého pc , takže pokud se z toho nějak nedostanu , celý systém přeinstaluji a bude . Přeji hodně trpělivosti a díky za rady .
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak mám přeinstalováno a vyřešeno . Již před rokem jsem přidával druhý HDD a tak jsem neměl problém se zálohami . Navíc jsem alespoň znovu přerozdělil první disk , kde syst. soubor C byl už bez rezervy.
Ještě k problému , měl jsem pocit , že Firewall ( Zonealarm) mohl být terčem útoku nějakýho trojana , nebo viru , který ho bloknul tak, že nešel přeinstalovat stejnou verzí, ani odinstalovat ( přitom po pár min. schazoval net ) a byl stále aktivní . Avast tedy nic nezjistil , ani Spybot , nicméně tyto softw. určitě nejsou to nej ( a zonealarm se vlastni kontrole od antiviru bránil - míval jsem soubory , které v minulosti nešly zkontrolovat avastem )... Zkouším teď firewall COMODO , zatím vypadá vcelku ok , uvidím .
Jinak za 7 let na internetu to byl první větší "prúšvih" a naštěstí bez následků - o žádný data jsem nepřišel .
Takže ještě jednou díky za rady ( i když nebyly přímo pro mne ) a trpělivost a ještě jednou omluva za nabourání se jinam . V
Ještě k problému , měl jsem pocit , že Firewall ( Zonealarm) mohl být terčem útoku nějakýho trojana , nebo viru , který ho bloknul tak, že nešel přeinstalovat stejnou verzí, ani odinstalovat ( přitom po pár min. schazoval net ) a byl stále aktivní . Avast tedy nic nezjistil , ani Spybot , nicméně tyto softw. určitě nejsou to nej ( a zonealarm se vlastni kontrole od antiviru bránil - míval jsem soubory , které v minulosti nešly zkontrolovat avastem )... Zkouším teď firewall COMODO , zatím vypadá vcelku ok , uvidím .
Jinak za 7 let na internetu to byl první větší "prúšvih" a naštěstí bez následků - o žádný data jsem nepřišel .
Takže ještě jednou díky za rady ( i když nebyly přímo pro mne ) a trpělivost a ještě jednou omluva za nabourání se jinam . V
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: zone alarm - nefunguje a hlásí chyby Vyřešeno
Nelze použít jedno řešení na všechny případy, i když postupy mohou být podobné. Proto je nutné každý případ řešit samostatně, ve vlastním topicu.
Kdyby něco, tak se zastav.
Označ topic za vyřešený (zelená fajfka) a měj se.
Kdyby něco, tak se zastav.
Označ topic za vyřešený (zelená fajfka) a měj se.

Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”