Wi-Fi na HP530 NEJDE! Vyřešeno
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Wi-Fi na HP530 NEJDE! Vyřešeno
Mám problém po preinštalovaní os s pripojením wifi. Ovládače mám nainštalované a systém je ok. Nereaguje spínač zapnutia wifi t.j nie je možné žiadnu siet nájst a nastavení wirilles asistant sa nikam nedostanem...........Wlan-disabled. Skúšal som nastavenia a vlastnosti adaptéra ale bez úspechu. Rádio nejde zapnút, pomože niekto?? Dakujem!
samael.35
Re: Wi-Fi na HP530 NEJDE!
Pokud tlačítko na zapnutí wifi pouze svítí a nereaguje, tak Ti bohužel odešla wifi. U HP se to stává. Pořiď si kartu do slotu.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to je zlé,wi-fi som použil cca 3x a bola stále vypnutá. Na net sa pripájam cez wlan-kábel. Akú wifinu by si mi odporúčal? Oplatí sa investovat do opravy?
samael.35
pokud jsi mimo záruku, tak do tohohle notase by jsi musel dát opět wifi od hp (ostatní jsou většinou nekompatibilní) a wifi od hp jsou docela drahé, takže je nejlepší si sehnat obyčejnou do pcmcia slotu, ty budou fungovat všechny.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Existuje niečo čím skontrolujem wifi ? Nechápem ako mohla odíst ak som ju použil max 3 krát a wifi som už nepoužíval..kedže sa na net pripájam cez kábel. Čo ju mohlo odpálit nechápem......máš predstavu? je to na.......... Mám notas ešte v záruke takže asi navštívim servis.
samael.35
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Update biosu mi wi-fi "vyplo" čo som si nevšimol.......... Dakujem všetkým za radu a pomoc!
samael.35