Ahoj.
Film .avi, Titulky .sub ...standartne prehravam v GOM Player a po spusteni filmu mysi uchopim titulky a pustim je nad obrazovkou prehravace. At na zacatku, nebo behem filmu, tak titulky sedi a neni problem.
Tento film nejde spustit v GOM, a tak ho spoustim v DivX Playeru, ale zde nejdou titulky upustit 'do obrazovky prehravace'.
Dekuji za radu ...(neni to nijak tragicky problem, ale film je pomerne narcnej a tak bych uvotal reseni). Instalovany mam tedy GOm jako defaultni, WMP, a DivX ..bude-li to nezbytne doinstaluji neco co prehrava DivX a vyresi i titulky.
Vkladani titulku do AVI neni to co bych mel zajem delat, z duvodu, ze to trva a myslim, ze to dela AviRe Comp.
Titulku v DivX Playeru Vyřešeno
Re: Titulku v DivX Playeru
Jaký film? Nejspíš BS Player, VLC Media Player.
-
- Pohlaví:
Jaky film?, ..Posledni pokuseni Krista, je-li to nejak smerodatne (to, ze je to format DivX je danne tim, ze po neprahrati v GOM jsem to spustl v DivX).
Takze GOM Player DivX tedy vubec nezvlada?, a nebo jen jak co, protoze nektery DivX formaty prehraje. Sice dele trva, nez se film zpusti/nacte, ale ne vzdy je nutne DivX poustet v DivX Playeru. V pripade titulku je to poprve co jsem to zjistil, ze v tomto pripade nejdou vlozit/upustit do obrazovky prehravace.
Takze GOM Player DivX tedy vubec nezvlada?, a nebo jen jak co, protoze nektery DivX formaty prehraje. Sice dele trva, nez se film zpusti/nacte, ale ne vzdy je nutne DivX poustet v DivX Playeru. V pripade titulku je to poprve co jsem to zjistil, ze v tomto pripade nejdou vlozit/upustit do obrazovky prehravace.
Tak jestli nepotřebuješ titulky, tak si to klidně přehrávej v DivX Playeru. Ve filmu může být i chyba, pak to některý přehrávač nepřekousne ...
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Tam nemáš výběr? .... viz. příloha :
Jinak by mělo stačit titulky pojmenovat stejně jak se jmenuje film .... a mít ve stejný složce....
Jinak by mělo stačit titulky pojmenovat stejně jak se jmenuje film .... a mít ve stejný složce....
-
- Pohlaví:
Jde o titulky, kdyz se na to ptam ...je to pomerne narocny film a titulky bych uvital.
Ani jedna moznost nefungue:
1, titulky nejdou uchopit a pustit na obrazovku divx-playeru tak jako v pripade gom-playeru
2, pri zaskrknuti moznosti 'pouzit titulky' to take nema vliv

Film mam standartne ve slozce s nazvem 'Posledni pokuseni Krista'. Slozka obsahuje: 'Posledni pokuseni Krista.avi' a 'Posledni pokuseni Krista.srt'. Takze postupuji standartne >Open >vyber filmu ze slozky >potvrezeni moznosti titulku > ..a nic.
Jesltize se timto vycerpaly moznosti, ..potvrzeni pouziti titulku nefunguje, a vlozeni mysi take ne, tak se tedy jedna o chybu?, protoze jinak by DivX mel titulky zvladat bez problemu? S vkladanim titulku do DivX nemam zkusenost a co se tyce GOM, tak ten funguje tak, ze staci titulky mysi upustit nad obrazovkou prehravace.
Ani jedna moznost nefungue:
1, titulky nejdou uchopit a pustit na obrazovku divx-playeru tak jako v pripade gom-playeru
2, pri zaskrknuti moznosti 'pouzit titulky' to take nema vliv

Film mam standartne ve slozce s nazvem 'Posledni pokuseni Krista'. Slozka obsahuje: 'Posledni pokuseni Krista.avi' a 'Posledni pokuseni Krista.srt'. Takze postupuji standartne >Open >vyber filmu ze slozky >potvrezeni moznosti titulku > ..a nic.
Jesltize se timto vycerpaly moznosti, ..potvrzeni pouziti titulku nefunguje, a vlozeni mysi take ne, tak se tedy jedna o chybu?, protoze jinak by DivX mel titulky zvladat bez problemu? S vkladanim titulku do DivX nemam zkusenost a co se tyce GOM, tak ten funguje tak, ze staci titulky mysi upustit nad obrazovkou prehravace.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
No..prvně si psal,že máš sub...teď srt ...nepřejmenovals jen příponu? .... Třeba jsou ty titulky blbě udělaný...můžeš je sem uploudnout? ... Jinak mně DivX louská srt jak po másle....
-
- Pohlaví:
Ano, ja zkusil .sub prejmenovat na .srt, jsem neuvedl.
Koncovku .sub to nezobrazuje, jen v pripade .srt dojde k nabidce 'pouzit titulky' tak jako je na fotce.
(Toto je fotka v pripade, kdy titulky maji koncovku .sub tak, jak byly stazene.)

Titulky jsem ulozil zde: http://uloz.to/2204571/posledni-pokuseni-krista.sub
Koncovku .sub to nezobrazuje, jen v pripade .srt dojde k nabidce 'pouzit titulky' tak jako je na fotce.
(Toto je fotka v pripade, kdy titulky maji koncovku .sub tak, jak byly stazene.)

Titulky jsem ulozil zde: http://uloz.to/2204571/posledni-pokuseni-krista.sub
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
No jo..proto ti to nebere....tak ty s příponou sub si překonvertuj na srt zde http://stimae.freehostia.com/sub-srt-converter.php /okopíruješ výsledek,vytvoříš texťák,vložíš výsledek a uložíš jako neco.srt a jako typ:všechny soubory..../ale to nejspíš víš....
-
- Pohlaví:
No, ..vim a nevim.. kdybych vedel, tak by mi to uz davno jelo
Vim akorat, jak ulozit textovy soubor (coz bude nejspis ta tvoje poznamka 'ale to nejspis vis'), ale ne, jak upravit sub na srt.
Dekuji za odkaz na prevod sub - srt, ..a za radu celkove. Uz mi to jede s titulkama.
Dekuji

Dekuji za odkaz na prevod sub - srt, ..a za radu celkove. Uz mi to jede s titulkama.
Dekuji
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Není zač.....nejrychlejší postup by stejně byl tady http://www.titulky.com/The-Last-Temptat ... 101921.htm ..poněvadž ten soubor sub ,co si uploudoval je jen na jedno cd...a ten film je větší...
-
- Pohlaví:
Ano, jsou to titulky jen k prvni pulce filmu. Pro me je, tak jako tak, podstatne, ze vim, ze DivX prehrava i s titulkama, a jak pripadne poradit prevod sub -> srt. Dik
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”