Dobrý den,
kamarád si poridil DVD a mám mu vypálit cca 20 filmu ...
já je mam stazeny na PC ... v DVD kvalitě ( VIDEO_TS atd. )
v DVD sem to stahoval pro tento pripad, akorat nevim, jakou složku mam na DVD vypalit ...
Jestli složku s názvem filmu , ve které jsou složky Video_TS a někdy i AUDIO_TS , nebo rovnou tyto dvě složky, nebo to je jedno ?
Nemám na čem to momentálně vyzkoušet, a nerad bych vypalil nejakejch 20 DVD špatně :)
Děkuji za odpověď
Vypalování filmu v DVD kvalitě - maličkost
-
- Pohlaví:
Re: Vypalování filmu v DVD kvalitě - maličkost
Asi nejlepší je použít DVD Shrink, který v případě většího videa umožní i odstranění nepotebných zvukových stop, reklamy apod.
1/ Open Files
2/ Backup
1/ Open Files
2/ Backup
Kamarád si filmy musí sehnat sám a vypálit si je taky sám, v opačném případě můžeš mít problémy. Pokud sis filmy zálohoval správně aby byli funkční (nefunkční je například prosté překopírování Explorerem nebo Total Commanderem), tak když si to budeš dělat sám pro sebe, stačí ty natáhnout zdroj z harddisku programem DVD Fab Platinum, o vše ostatní se postará sám.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nebo pomocí Nero Express -> Filmy/Obrázky -> Soubory DVD Video -> do okna jen přetáhneš vše, co má DVD obsahovat -> vypálíš.
Btw. na to vypalování stažených filmů další osobě si dej bacha..
Btw. na to vypalování stažených filmů další osobě si dej bacha..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
fajn, kecal jsem, dělám to pro sebe

lidi, pucil sem si DVDčko,
ty filmy co jsem stahnul ( složky VIDEO_TS , někdy i AUDIO_TS ) sem překopíroval na DVD - přehrávač to vyflus,
projel sem to DVD shrinkem, snad dobře, to nevim, - dal jsem OPEN FILE , pak BACKUP( zvuk, i titulky sem tam vse nechal ) a vybral sem at se to da na PLOCHU , tam mi posléze vznikly dve složky - VIDEO_TS a AUDIO_TS . osobně sem neviděl žádnou změnu, ale i tak sem to vysmah na DVD ( pouze ty dvě složky) , přehrávač to opět nepřehrál,
Takže sem zase na začátku, jak mám udělat, aby mi stáhnutý film šel přehrát na DVD přehrávači ? uz ubec nevim ...
ty filmy co jsem stahnul ( složky VIDEO_TS , někdy i AUDIO_TS ) sem překopíroval na DVD - přehrávač to vyflus,
projel sem to DVD shrinkem, snad dobře, to nevim, - dal jsem OPEN FILE , pak BACKUP( zvuk, i titulky sem tam vse nechal ) a vybral sem at se to da na PLOCHU , tam mi posléze vznikly dve složky - VIDEO_TS a AUDIO_TS . osobně sem neviděl žádnou změnu, ale i tak sem to vysmah na DVD ( pouze ty dvě složky) , přehrávač to opět nepřehrál,
Takže sem zase na začátku, jak mám udělat, aby mi stáhnutý film šel přehrát na DVD přehrávači ? uz ubec nevim ...
Jde v počítači spustit to video co máš překopírovaný na harddisku?
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Program SHRINK jsi použil zčásti zprávně.Jen pak nedávej odeslat na plochu,ale jako cíl zvolíš vypalovačku.Nebo si stáhni program DVD FAB.Ten to v pohodě umí taky.Ke stažení ZDE .V Neru to jde taky.A to tak,že zvolíš vytvořit DVD disk a po volbě přidat tam dáš soubor VIDEO_TS.Pokud je DVD chráněné,tak to však Nero nevypálí.Pro DVD Fab nebo Shrink to není problém.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Pohlaví:
Jak píše Marfy, jen mi nějak nedochází proč film který máš na HDD projedeš Shrinkem a zase dáváš na plochu. Odeslat na palírnu přímo ze Shrinku.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud má DVD nějakou ochranu proti kopírování, Shrink to nemusí zkopírovat správně.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
paráda, se blbec že sem to ukladal na plochu, nenapadlo mě to
diky hoši, ted uz to snad pofachá :)

- mike127
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
kdyby to nešlo zkus ješte Ashampoo Burning Studio 6 Free.
Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”