Mám takovej problem určitě se to už někomu stalo.. Takže budu rád za každou radu :Spustim l2 jakýkolik gracia part1,part2,kamael,interlude,hellbound,graciafinal,všecko sem stáhnul ... servery mám i officiální... Spustim jakýhokolik clienta... a u kamael dam login a nic se neděje pořád tam je Loading ..a server je Online .,... děje se to u všech clientů zkousel sem reinstal všecko :( strašně dlouho to nejde u interlude dam logina nic se nestane jako kdybych na nic neklik nemá nekdo s timhle zkušenosti ? sakra docela mě to štve :( budu vděčný za každou radu .... předem Díky
Bodejď by to šlo, na oficiálních serverech se teď hraje Gracia Final a před samotnou hrou si musíš vytvořit účet. (jak přímo herní pro l2, tak samotný master account který slouží pro změnu hesla, platby...) Hra se platí, dělá to asi nějakých 350 měsíšně. Pokud chceš hrát bez placení, na stránkách každého free serveru je jak rozběhat zrovna ten jejich. V první řadě tedy uveď jestli chceš hrát na oficiálních serverech, nebo na free. (které jsou sice zadarmo, ale zpravidla jednou za čas proběhne wipe a nemají nejnovější updaty)
Jsi-li bez miny, hoď kamenem... V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
To jsem Já : Chtěl bych hrát na Free servrech jako je třeba High rate na Interlude a na grafia final :( ale dřív šlo :( ale teď že by to bylo gameguardem ? dal bys mi pls ICQ tam se to bude řešit líp ...
Nevíte teda co bych stim měl udělat ? šlo mi to rok a pak tohle ... neumim zacházet z hosts a někdy sem tam něco dával asi sem to poku*vil :( asi to bude tím ... zkouším každej den reinstal :( pls nikdo nemá zkušenosti ?
Zdravím pred rokom cca možno aj dlhšie som mal problém s PC pokazený zdroj odpálil aj jednu RAM. červená je zla, tu som nevedel zohnať tam som kúpil tu čiernu coz mala sedieť avšak PC po určitom čase vytuhne úplne zamrzne a pomôže len reštart....
Poslední příspěvek
Slot je dobrý.. Dokonca ta nova čierna patriot ramka funguje aj v jednom aj v druhom slote.. Ale akonáhle tam nacvaknem aj druhu patriotku čiernu mal som ju na skúšku tak čierny obraz iba.
Ahoj potřebuju poradit mám notebook s procesorem: i5 10500H, grafika: nvidia rtx 3050 4gb laptop, ram: 16GB 2933MHz, disk m2: disk c samsung MZVLB512HBJQ-000L2 447 gb a disk D SAMSUNG SSD 970 EVOPlus 932 gb, windows 11. A chtěl bych poradit že když...
Poslední příspěvek
Pustit HWinfo nebo HWmonitor a udělat jeho screen při herní zátěži, at je vidět, co se děje.
Čaute, kúpil som si nový monitor MSI 321CUP, k tomu kábel PREMIUM CORD mini display port - display port a občas sa mi stáva, že keď zapnem počítač, tak mi oznámi DP NO SIGNAL FOUND a nejde obraz. Vyrieši to až opätovné vypnutie a zapnutie počítača....
Poslední příspěvek
Tu sa pozri na dostupné verzie BIOSu mojej grafickej karty. Ja mám verziu F62, je to teda tá najnovšia? Lebo je tam ešte verzia f2, ale tam je napísané nižšie číslo verzie BIOSu tak teraz neviem.
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku