Zdravím, snad mi dokážete někdo pomoc, už mě z toho asi jebne...
Mám Windows XP, kde mám nastavené "Net pro domácnost a domácí kancelář" .. tak že tento PC (XP) ej připojen přímo k internetu a ostatní počítače se připojují k počítači pomocí tohoto pc...
Bratr si koupil nový PC, kde byly Visty net nejde, tak jsem nahodil Win 7, ale problém stále přetrvává, nevim jak nastavit na Win 7, že se tento počítač (bratrův Win 7) připojuje k internetu pomocí jiného počítače (můj XP) ...
Na XPčkách to je pohoda, ale na Win 7 prostě nic... :-/ nové připojení mi nabízí jen bezdrát a telefon... a nic jiného už mě nenapadá...
Když na svém Xp projedu celé nastavení sítě pro domácnost znova... Net na Win 7 najede... ale po restartu opět nejde...
Diagnostika mi vypisuje chybu v DNS ... takže mi to přijde tak, že po restartu ten PC s Win 7 nepřijme udělenou IP k internetu, a prostě nenajede... jediná možnost je tedy u mě na XP opakovat nastavení sítě pro domácnost, což je nejen zdlouhavé, ale i otravné...
Prosím prosím prosím, nevíte někdo co s tím? :'( sem fakt zoufalej jelikož bratr furt kňučí, že mu to nejede... a já už fakt nevim co dělat (druhej net, neboli IP opravdu kupvoat nechci, a rád bych to rozjel takto)
Děkuji moca pomoc...
Jak spojit Win 7 s XP aby jel net?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak spojit Win 7 s XP aby jel net?
propojeny pres kabel?