zapoměli jste na mass effect, má skvělej propracovanej příběh stojí za to ale nevím kolik stojí
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Hele nevím, žádný patch tam nemám a na bug jsem nenarazil, tedy pokud myslíš třeba sbírání věcí s tím, že i když posbíráš 10 z 10 a věci z mobů pořad padají, to mi nějak nevadí ale pro jistotu, jaký patch si tam mám hodit ? Díky
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty *Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat* Member of the Spyke's Fun Club
Třeba hnedka na začátku,jak máš tomu chlapci najít jeho lepší umělou nohu,tak to potvora,která ji sežrala jde zabít asi po půl hodině a pár zombií mám nesmrtelných . Naštěstí jsem technik,takže mých pár přístrojků je drží docela daleko od mého těla. Pokud to už máš rozehrané,tak neaplikuj žádný. Myslím,že od nějaké verze ty savy nejsou kompatibilní s nejnovějším patchem.
Nejvice se mi zatim libi Drakensang, ale mam par dotazu: 1. Jaká je obtiznost? 2. Ovladate jen sebe nebo celou druzinu? 3. Jak by na tom se hrou byl muj pc? Jinak dekuju za rady.
Nemám teďka pc, nemohu tudíž momentálně vyzkoušet. Snad mi přijde v pondělí deska,ale to prvně půjde na zátěžový test jménem Crysis. K tématu: Pokud chceš staré dobré RPG,tak si kup/stáhni (abandonware už by to mohlo i být ) Fallouta 2ku. Grafika sice na nic,ale hratelnost snad lepší,než WoWko.