Takže teďka Fallout 3. Na obrázku je moje postava pod vánočním stromkem post-apokaliptyckého stylu (žádné modifikace nemám nainstalovány). A superpočítač (ten hlavní v čističce): A bonbon na konec:
Přidávám svůj screen i já :-) jedná se o onlinovku Silkroad Online... na tejhle postavě už makám 2,5 roku :-)) a nevyměnil bych jí za nic , jsem hrdej na svůj FB set :-)
Baneblade, 1st Virgina Regiment, Imperial Guard strili {uz nevim na co) v pozadi delostrelectvo a jednotka Ogrynu.
puvodni screen jsem musel zmensit aby se sem vesel :-)
Přílohy
if (count(legs)==6) bug else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě... Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století... Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek... Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
po dlouhé době se snažím sestavit svůj nový PC, který bude primárně sloužit na hraní her. Žádný extrém, pár hodin týdně, když bude čas. Monitor mám pouze FHD, takže i na toto bych primárně sestavu chtěl směřovat. V budoucnu bych...
Poslední příspěvek
12 vs 7 let záruky nabízené výrobcem - důvody a provozní vlastnosti/spolehlivost ať si každý domyslí sám... ;)