Vypalování filmu v DVD kvalitě - maličkost
Re: Vypalování filmu v DVD kvalitě - maličkost
jo, diky moc mike 127 , to je přesně to co jsem hledal :-) děkuju
hmm, tak ja nevim co s tim je, ale tohle taky nefunguje ,mluvim o tom Ashampoo BS, vypalilo se to absolutně v pohodě, zadny chyby, dal sem to do DVD přehrávače ...
dal normalko PLAY , ale chvili na to se hned objevilo STOP , neco podobnyho se stalo i s tim DVD shrinkem, ja uz vubec nevim jak na to mam jit ... asi mam nejaky divny DVD přehrávač, ale stejne bych to tam chtel rozbehat,
dal normalko PLAY , ale chvili na to se hned objevilo STOP , neco podobnyho se stalo i s tim DVD shrinkem, ja uz vubec nevim jak na to mam jit ... asi mam nejaky divny DVD přehrávač, ale stejne bych to tam chtel rozbehat,
Každý DVD stolní přehrávač bez problému přehraje DVD-Video. Neodpověděl jsi na můj dotaz.
jde , zajmavy ale, že když to celý vemu přes ConvertXtoDVD tak to jede, ale přes ashampoo ne, nechapu to
a přes ConvertXtoDVD to trvá ukrutně dlouho a navíc je to pak na jednom DVD jako 3 filmy ...
Když píšeš že je to DVD-Video, tak je nesmysl používat ConvertXtoDVD na převod komprimovaného videa na DVD-Video. Použij to co jsem psal.
ja mam taky problem. mam na disku dvd filmy. kdyz je dam do shrinku tak mi to napise ze chybi soubor napr video_ts.BUP. u nekterych filmu mam silene souboru a kdyz je vypalim jde to bez problemu. u nekterych mam tech souboru jen ctvrku kdyz to nejak vypalim me to v dvd prehravaci jde.ale musim to vypalovat jinak nez prez shrink. jde nejak vypalit aby se mi tam ty soubory dovitvorili(soubory s prinonama .ifo bup apod mam tam proste jen ty soubory s filmem tzn treba 4 po 1Gb a treba 4 soubory par kb
-
- Pohlaví:
Vítám Tě na PC-Help.
1/ Přečti si pravidla a nevkládej příspěvek do již rozjednadného, ale založ si svůj - je v tom guláš a pak se neví kdo na co odpovídá!
2/ Piš česky, ten tvůj příspěvek je nesrozumitelný!
1/ Přečti si pravidla a nevkládej příspěvek do již rozjednadného, ale založ si svůj - je v tom guláš a pak se neví kdo na co odpovídá!
2/ Piš česky, ten tvůj příspěvek je nesrozumitelný!
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”