PC sestava

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Toribash
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

PC sestava

Příspěvekod Toribash » 09 srp 2009 23:08

čau lidi rad bych se zeptal jestli tato PC sestava rozjede nejnovejsi hry a bude mi stacit na dalsi 3 roky...co byste tam jeste zlepsili ale aby cena nesla uz prilis nahoru http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... EYM01D8B01

Reklama
Scary
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Re: PC sestava

Příspěvekod Scary » 10 srp 2009 00:13

Rozjede, ale nepočítej na nejvyšší detaily, teď mám namysli třeba GTA IV, či jiné náročné hry. Ovšem zatím si na ní zahraješ. A za 3 roky jestli bude dobrá? To bohužel netuším, podle toho jak se vše bude vyvíjet, ale pravděpodobně ne.

// Není zbytečný ten zdroj? Myslím těch 620W
MSI GX620X - Windows 7 Ultimate 64bit | mouse: SteelSeries IKARI | headset: SteelSeries Siberia v2

onewinger
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod onewinger » 10 srp 2009 00:22

Zahraješ si v celku dobře. Ale za ty 3 roky už nebude moc stíhat jestli vývoj her půjde stejným směrem jako do teď. :bigups:
Netbook Asus EEE 1001HA - Windows 7 Home Premium
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2

Toribash
nováček
Stav:

Příspěvekod Toribash » 10 srp 2009 11:36

a co tady tahle sestava?vsecko na nejvetsi detajly nepotrebuju ale jde mi o to aby se mi ty hry nesekali
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... QEB01OPV01

onewinger
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod onewinger » 10 srp 2009 11:51

Podle mne je ten procák AMD dobrá volba.
Netbook Asus EEE 1001HA - Windows 7 Home Premium
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2

Roscow
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Roscow » 10 srp 2009 12:11

možná se mýlím, ale já bych radši bral slabší procák a koupil víc RAMek...ale je to jen na tobě protože za tu cenu si myslím, že máš málo RAMek...
Jsem takový jaký jsem

Scary
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Scary » 10 srp 2009 12:21

RAMky nech ty 2Gb, to ti postačí, spíš dej peníze do procesoru. RAM jsou levné a dají se dokoupit, když budeš potřebovat. Ovšem procesor musís vyměnit celý, RAM jen doplníš.
MSI GX620X - Windows 7 Ultimate 64bit | mouse: SteelSeries IKARI | headset: SteelSeries Siberia v2

Moriss
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Moriss » 10 srp 2009 12:24

Tri roky je ve svete elektroniky bohuzel moc dlouha doba.. I kdyz si ted koupis buhvijak dobrou sestavu, nemuzes pocitat s tim, ze za tri roky budes hrat nejnovejsi hry na vysoke detaily.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction

Scary
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Scary » 10 srp 2009 13:24

On je taky na vysoké detaily hrát nechce. Kup si tuto, poté počkej rok, dva a něco si na ní změn...

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 10 srp 2009 13:57

Být jím, radši bych našetřil na něco výkonnějšího a pak déle neupgradoval. Nebo bych spíše povolal nějakého stavitele typu Marfy :D http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... M3701R3401 Tahle sestava je o dost výkonnější a určitě ti vydrží ty tři roky s tím, že do dvou roků budeš hrát vše na max a třetí rok na střed. Hlavní chyby v tvojí sestavě byly málo RAMek, čtyřjádro s malou frekvencí (existuje jen pár her, u kterých využiješ více než jedno jádro a tak musíš kupovat procesory s co nejvyšší frekvencí na jednom jádře.) Zdroj je jedno, jaký z těch dvou vezmeš, jestli míníš upgradovat, tak vem tu 620W, ale je to moc a využiješ to možná za pět let. Cena je 16K, což si myslím, že není špatné a je to jen o 1,5k víc, než ta tvoje

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”