S nastavením sem si hrál celkem dlouho, bohužel bez jakékoliv viditelné změny. Uvidím, jestli to bude dělat i nová verze, přeci jen používám stále 4.0.314.0. Už jen nebýt tak línej a nainstalovat si ji..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Myslím bys to měl zkusit, protože mi to opravdu nedělá, ptala jsem se i známých, kteří verzi 4 používají déle jak já a nikdo z nich (3 lidé) žádné problémy nemají
---------------- 24.06.2009 Nefunkční připojení k Internetu u ESET Smart Security ESET uvolnil v pondělí aktualizovanou verzi modulu personálního firewalu 1047 pro ESET Smart Security. Tento modul může způsobit nefunkčnost internetového připojení blokováním DNS. Řešením je odinstalovat produkt a opětovně nainstalovat. Takto bude produkt nainstalován s původním modulem. Nový modul byl již stažen z download serverů a nedojde tedy k jeho opětovné aktualizaci. Za způsobené komplikace se omlouváme. ----------------
cili Ti komu to jde nestihli stahnout nefunkcni aktualizace takze jsou v pohode, Ti co ji maji maji reseni vyse popsane ,..
ahoj, me se nechtel seznam nacist v opeře, pomohlo vypnout ochranu přístupu na web v nod32 4... jeste jsem ale neprisla na to jak udelat v esetu vyjimku pro operu, protoze zrovna tuto funkci vypnout mit nechci...
update: po vypnuti a znovu zapnuti dce ochrana pristupu na web uz www.seznam.cz bezi bez problemu i v opere...
Ahoj, mám sluchátka FiiO JT, které mají zabudovaný mikrofon.
Ať už je zapojím do základní desky PRIME B660M-K D4 nebo do monitoru, který má připojení na Jack, tak je vždy výsledek stejný.
Audio funguje, ale mikrofon to nezaznamená.
- Aktualizovaný...
Poslední příspěvek
Mikrofon se zobrazuje jako zezapojeno.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 16 minutách 32 vteřinách:
Zakoupena redukce, vše v pořádku funguje.
Zdravím , stala se mi taková věc . ADATA Flash Disk 32GB UV131 nelze načíst na PC jsou tam jen oddíly D a C . Ve správce zařízení jsou u některých položek vykřičníky
Restart PC jsem provedl ale i tak se nenačetla zkusil jsem i postupy na stránkách...
Poslední příspěvek
Tak nakonec jsem s toho vytahl co se dalo nekteré soubory byly špatné ,ale foto jsem zachranil .Tak díky za rady a pomoc :bigups: :bigups:
Ahoj sháním grafickou kartu se kterou budu hrát na ultra detaily v rozlišení 1440p s tím že to bude jen s 128 bitovou sběrnicí.
Lze to nebo musím pro hraní v QHD a vyšší mít pro všechny PC hry jako minimum 256 bitová sběrnice?
Poslední příspěvek
Sběrnici nemá význam řešit, primárně výkon, velikost VRAM a cenu. Následně spotřebu, podporu novějších technologií (raytracing, DLSS/FSR) a kvalitu chladiče.
Zdravím všechny, potřeboval bych pomoci s řešením pomocí VBA jde mi o jedno mám rozbalovací seznam(combobox), kterému jsem nastavil uzamčení. V momentě,
kdy uživatel napíše vstupní text(string), nikoliv číslo combobox se "odemkne" a bude...
Ahoj, mám Dell Latitude e7250, a poslední dobou má nějaký problém s napájením - ukazuje, že není připojen k nabíjení (i když je), zkoušel jsem i jinou nabíječku...
Nakonec se mi "sám natvrdo" najednou vypnul, protože si myslel, že je bez...
Poslední příspěvek
Jen prace servisu bude drazsi, nez jakou ma cenu ten notebook.