jaky notebook?
Re: jaky notebook?
a co potom hp probook 4510s v poměru cena/výkon/značka ???
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
To Spyke: doplň tedy ještě poměr prodaných kusů / reklamace - je to dost důležitý údaj, když řekneš, že většina je Acer. A srovnávat DELL a Acer? To snad nee. 
Ale to je jedno, pokud jde jen o rozdíl 320GB a 500GB, tak to stejně vyhraje HP:). Prezentoval jsem své zkušenosti (včetně servisu) a ty jsou výborné. Jak říkám, nepovažuju konkrétně ProBook za vhodné zařízení pro přenos a už vůbec ne na práci v klidném prostředí - po pár hodinách to bylo dost otravné.

Ale to je jedno, pokud jde jen o rozdíl 320GB a 500GB, tak to stejně vyhraje HP:). Prezentoval jsem své zkušenosti (včetně servisu) a ty jsou výborné. Jak říkám, nepovažuju konkrétně ProBook za vhodné zařízení pro přenos a už vůbec ne na práci v klidném prostředí - po pár hodinách to bylo dost otravné.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
100% souhlasím se Spykem! Acer uhání lidi na vysokou vybavenost ale co se týče kvality provedení... znám spoustu kamarádů co si přesně takle koupili Acer do školy a teď všichni brečí že si ještě nevydělali 2-3tisíce na kvalitnější book. Acer má i dobré modely ale až tak v té cenové kategorii nad 16tisíc...jinak ty levnější stojí většinou za pendrek. Nehájím tu Dell, Asus ani HP! Jen říkám zkušenosti s těmito "intráckými booky"..
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Proč bych ho měl doplňovat? Oficiální poměr nevím, jen píšu, že většina NTB, které jsem kdy musel poslat na reklamaci byly právě od Aceru, co je na tom nepochopitelné? Jestli chceš pevný číslo, tak tě asi zklamu, ale nepočítám to. Srovnání s Dellem píšu, že není zrovna ideální, ale pokud vemu NTB za nějakou cenu jak od Aceru, tak i od Dellu, řekni mi proč bych je potom nemohl porovnávat? 
Znovu a naposled za sebe říkám, že produkty od Aceru jsou s prominutím 'krámy' a je naprosto jedno jestli se jedná o NTB nebo třeba o monitory. Ať si každý říká co chce, mou špatnou zkušenost s nimi mi nikdo neveme, proto varuji předem. Autorovi radím, ať si zajde do nějakého kamenného obchodu a NTB si před koupí obhlédne. Nikdy nevíš co je pravdy na tom, co ti zde někdo řekne..

Znovu a naposled za sebe říkám, že produkty od Aceru jsou s prominutím 'krámy' a je naprosto jedno jestli se jedná o NTB nebo třeba o monitory. Ať si každý říká co chce, mou špatnou zkušenost s nimi mi nikdo neveme, proto varuji předem. Autorovi radím, ať si zajde do nějakého kamenného obchodu a NTB si před koupí obhlédne. Nikdy nevíš co je pravdy na tom, co ti zde někdo řekne..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- stinks
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ted bych rek, ze uz fakt zalezi na osobnich zkusenostech a osobnim nazoru, pac ja mam kamarada v pocitacovy firme a jim zase necasteji odchazeli ty od hp, ale druhej kamarad uz nekupuje jiny nez hp a neda na ne dopustit. Zalezi fakt na tom jakej kus clovek zrovna potka a jestli ho oslovi nebo ne. Kazdej mame proste svoje vlastni preference a to, co nekomu vadi, muze proste druhej v klidu prejit.
Nejlepsi reseni asi fakt bude zajit si do kamenného shopu a vyzkouset si to na vlastni kuzi.
Nejlepsi reseni asi fakt bude zajit si do kamenného shopu a vyzkouset si to na vlastni kuzi.
Computers are like Old Testament gods; lots of rules and no mercy.
-- Joseph Campbell
-- Joseph Campbell
- stinks
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak nakonec objednam ten probook. s tim hlukem to nemuze bejt tak hrozny (sem zvyklej od svyho staryho pc). Predpokladam ze soucasti baleni bude sitovej adapter i kdyz ho tam nepisou?
Computers are like Old Testament gods; lots of rules and no mercy.
-- Joseph Campbell
-- Joseph Campbell
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
K notebooku samosřejmě dostaneš síťový adaptér a ještě minimálně manuál.
K Aceru - notebooky celkem dobré,ale monitor bych od nich nikdy nevzal. Stačí,když vidím ty naše LCDčka na gymplu.
K Aceru - notebooky celkem dobré,ale monitor bych od nich nikdy nevzal. Stačí,když vidím ty naše LCDčka na gymplu.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1090