empire earth II
empire earth II
Ahoj vlastnim tuto hru ale stale se mi seka nevim proc prito m splnuji pozadavky na 100% doporucene jeste jsem neco cetl o programu pixel shader ze to tato hra vyzaduje tk jestli to neni itm nebo fakt uz nevim x(
Re: empire earth II
napiš sem svoji sestavu
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pixel shader obsahuje DirectX. Pokud by tvá grafika pixel shader nesplňovala, tak tu hru ani nespustíš. Něco o shaderech máš tady
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
no tk jsem dokonce EE2 zkoušel i na svém notasu který je ještě lepší než pc a taky celkem lagovalo :(
tkže konfig mého PC:
procesoR:AMD athlon 1.68GHZ
RAM:512
Graf karta:Geforce mx 440 128mb
system windows xp SP3
notebook:
process.:AMD athlon 64 x2dual core processor 1.9GHZ
RAM:4096
Graf karta:Ati radeon HD3200 1519MB
system windows vista home premium
nerikam ze na notebooku mam neaky extremni sekani ale na to ze to mam na minimalni detaily tk seto celekm kouse :(
tkže konfig mého PC:
procesoR:AMD athlon 1.68GHZ
RAM:512
Graf karta:Geforce mx 440 128mb
system windows xp SP3
notebook:
process.:AMD athlon 64 x2dual core processor 1.9GHZ
RAM:4096
Graf karta:Ati radeon HD3200 1519MB
system windows vista home premium
nerikam ze na notebooku mam neaky extremni sekani ale na to ze to mam na minimalni detaily tk seto celekm kouse :(
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na daleko horším booku to hraju bez sekání. Je hra originál a máš všechny patche?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
original to je mam gold verzi koupenou v JRC.....patche???nemohl bysm i nekam upnout aktualni?ptze jsem tuto hru dlouho nehral tak asi mit aktualni nebudu :) diky moc
nikdo neví? :(
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
TADY máš patche pro různé jazykové verze
- Scary
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkoušel si snížit detaily na minimum? Jestli to šlape taky sekavě?
MSI GX620X - Windows 7 Ultimate 64bit | mouse: SteelSeries IKARI | headset: SteelSeries Siberia v2